Terra21Terra21
Forgot password?

Anantara Rasanada Koh Phangan Villas

Možnosti nastanitve

No Rooms Found
Hotels
5 star
Tajska
Koh Phangan

Sproščen tropski raj s suitami in vilami z bazeni ter sproščenim vzdušjem. Ta resort, ki združuje avtentično in sodobno oblikovanje, pooseblja sproščen tajski šik. Očarljivo okolje na čudoviti plaži Thong Nai Pan Noi, obkroženo z gorsko pokrajino z džunglo in bleščečim belim peskom, ustvarja mirno vzdušje. Na mirni severovzhodni obali nočno in dnevno življenje tu ni tako razburkano kot v bolj razvpitih delih otoka. Tu je vse v znamenju miru, saj je za letoviščem le nekaj mirnih prodajaln ob plaži in majhna značilna tajska vasica.

Namestitev
Letovišče je dovolj veliko, da lahko izbirate med 64 apartmaji in vilami, vendar je še vedno dovolj majhno z veliko mirnimi kotički, da se boste počutili, kot da ste edini na otoku. Vse suite in vile imajo značilno okolje in zasebni bazen. Izbrati morate le velikost sobe in želeni razgled.

Restavracije in bari
Na plaži boste našli hladen bar ob bazenu EDGE2O in restavracijo The Bistro @ The Beach na peščeni podlagi odlična mesta za posedanje in uživanje v vzdušju, tako podnevi kot ponoči. In-Villa Dining in Dining by Design sta priljubljena koncepta, ki vam omogočata, da prilagodite svojo jedilno izkušnjo svojim potrebam. Če želite nekaj drugačnega, si privoščite suši in teppanyaki v restavraciji Yukinoya, prvi in edini restavraciji teppanyaki na otoku Koh Phangan.

SPA
Razkošno zdravilišče se nahaja v očarljivem okolju džungle in vključuje starodavna zeliščna zdravila s sodobnimi tretmaji.

Aktivnosti
Na Anantara Rasanada Koh Phangan lahko uživate v wellness in spa storitvah, različnih športnih aktivnostih, vključno z vodnimi športi, ter gurmanskih izkušnjah v različnih restavracijah. Poleg tega lahko uživate v bazenih, na plažah ter se udeležite organiziranih izletov in raziskovanja lokalnih znamenitosti.

Ponudba in oprema namestitve Anantara Rasanada Koh Phangan Villas

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Anantara Rasanada Koh Phangan Villas Koh Phangan, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!