Terra21Terra21
Forgot password?

Babylonstoren

Možnosti nastanitve

Osrednja hiša

Največje število gostov:
10

Uživajte v razkošju z družino ali prijatelji. Razvajajte se v spalnicah z zakonsko posteljo ali ločenimi ležišči. Uživajte v vključenem zajtrku, kar na vrtu svoje namestitve. Skupaj z otroci ali prijatelji se podajte na vrt, kjer vas čaka pestra izbira igral. Uživajte v dnevnem prostoru pred kaminom in občudujte razgled. Sprostite se v zasebnih kopalnicah vsake od petih sob.

Fynbos Cottage

Največje število gostov:
4

Izberite kočo z eno ali dvema spalnicama. Vsaka koča ima razkošno kopalnico in dnevni prostor z kaminom. V te sodobno zasnovane vile je vključena kuhinja z jedilnico ter zasebna terasa, kjer lahko uživate v naravi.

Garden Cottage

Največje število gostov:
4

Izbirajte med enoposteljnimi ali dvoposteljnimi kočami. Prepustite se razkošni kopalnici in dnevni sobi s kaminom. Sodobna steklena arhitektura vam prav tako ponuja razkošno kuhinjo in jedilnico. Razvajajte se v sobah z zakonskimi posteljami.

Farmhouse suite

Največje število gostov:
2

Botanična tematika suite, se lepo prepleta z naravo, ki jo obdaja. Razvajajte se na razkošni zakonski postelji, razkošni kopalnici iz marmorja in razkošni garderobi. Doživite avtentičnost s klasično pečjo, ki vam je na voljo ter sodobnimi dodatki, ki vas bodo prevzeli.

Hotels
Afrika
Južna Afrika

Z hribovjem Simonberg, Du Toitskloof in Franschooek v ozadju, izgleda Babylonstoren in njegovi vrtovi mogočen. Nekoč kmetija, iz leta 1692, za sadje in vino, je postala luksuzna destinacija Cape nizozemskega sloga. Bogata zgodovina je poskrbela, da je elitna destinacija obdana z bogatimi vinogradi in vodotoki, ki vas bodo očarali. Neskončna polja vinogradov, rumeno grozdje in zelenje so kot morje v katerega se potopite in uživate na vsakem koraku. Tipično dvorišče, iz začetka 18. stoletja, vas bo navdušilo. Prepustite se vrtu, ki je kot navdih preteklosti ostal še danes in vas bo razvajal z več kot tristo užitnimi in zdravilnimi rastlinami.

Namestitev
Uživajte v zgodovinskih, s sodobnim privdihom navdihnjenih namestitvah. Izberite Farmhouse in uživajte v avtentični arhitekturi in sodobni opremi. Garden Cottage vas bo očarala s svojo prostornostjo in naravo, ki jo obdaja; Fynbos Cottages vas s svojim sodobnim nizozemsko-likovnim slogom vabijo, da jih odkrijete. Manor House – Nizozemska graščina iz leta 1777 vas bo osupnila, s svojo historično opremo. Prepustite se zgodovini in nastanitvi, ki vas bo navdušila.

Restavracije in bari
Predajte se eni izmed treh restavracij. Babel, ki je nameščena v starem hlevu za krave, kjer vam bodo postregli sezonsko hrano s svojo filozofijo »od kmetije do vilice.« Greenhouse restavracija se nahaja v steklenem rastlinjaku, obdanem z mogočnimi hrasti, kjer vas bodo navdušili s svojo ponudbo posebno postreženih jedi. Nikakor ne smete zamudi Bakery – pekarne, ki vsakodnevno oskrbuje posest s svežim kruhom. Privoščite si večerjo v tej restavraciji in uživajte ob kozarcu vina.

SPA
Prepustite se Garden spaju, ki je neločljivo povezan z vrtom in spreminjajočimi se letnimi časi. To sproščujoče bivališče, postavljeno sredi gozda bambusa, vas bo osupnilo. V paviljonu, zgrajenem iz bambusa, vas pričakuje hamam, nega kože in telovadnica.

Aktivnosti
Uživajte v vrtu, kjer vas bodo izkušeni vrtnarji seznanili z vsem, kar se v njem nahaja. Podajte se na zgodovinski vlak, ki vas po popeljal po vinogradih v katere se boste zaljubili. Obiskali boste znamenite vinske kleti, poskusili odlična vina in se okrepčali z lokalnimi jedmi. Z otroki se podajte na raziskovanje Cape Towna in izkusite vse, kar vam mesto ponuja. Obiščite kmetije, pestujte živali in se zaljubite v podeželje, ki vam ga ponujajo. Podajte se na obiranje oreščkov, ki jih gojijo za vas. Prepustite se svetu rastlin in živali, ki vam jih ponujajo ob vašem bivanju. Preizkusite se v izdelavi svoje kombuche, naučite se vrtnariti in zasaditi rastlinje.

Ponudba in oprema namestitve Babylonstoren

Zajtrk, vrtovi, ribarjenje, kolesa, vožnja med gorami, pečenje kruha, pralnica, degustacija vina, poročna slavja, delavnice, spa, restavracije.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Babylonstoren Južna Afrika, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!