Terra21Terra21
Forgot password?

Baron Palace Sahl Hasheesh

Možnosti nastanitve

Panoramska suita s pogledom na morje

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Deluxe 85m² Panorama Suita vam bo ostal v nepozabnem spominu s čudovitim razgledom. Suita daje gostom občutek miru in spokojnosti, ki ga najdemo le v najbolj razkošnih rezidencah, z veliko zakonsko posteljo (180 cm) in okoliško pokrajino. Zasnovana je za popotnike, ki iščejo luksuzno namestitev.  Spalnica z razkošnimi tkaninami in pohištvom po meri skupaj z veliko globoko kadjo, umivalnikom z dvojnim umivalnikom in ločeno prho, suita postane senzorično zatočišče.

Suita Swim up

Največje število gostov:
2

Romantična suita »Swim-up« velikosti 52 m², ki jemlje dih, z veliko zakonsko posteljo (180 cm), je zapeljiva mešanica brezčasnega sloga in bližnjevzhodnega navdiha, zasnovana je za maksimalno udobje. Spalnica z razkošnimi tkaninami in pohištvom po meri skupaj z veliko globoko kadjo, umivalnikom z dvojnim umivalnikom in ločeno prho, apartma postane senzorično zatočišče. Suita Swim-up je najboljša izbira za mladoporočence, da preživijo medene tedne in preživijo nepozabno izkušnjo zasebnosti in razkošja

Deluxe soba

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

45 m² sodobna, elegantna in lepo urejena soba deluxe classic je zasnovana za maksimalno udobje in zasebnost, osrednja točka sobe je postelja Baron, ki je znana po svoji izdelavi in ​​udobju, vedno izdelana iz najboljšega belega egiptovskega bombaža.ter značilne tkanine. Z izjemnim razgledom z balkona in z dvema enojnima posteljama (120 cm) ali eno veliko (180 cm) posteljo.

Hotels
5 star
Afrika
Egipt

Eleganca, sofistciranost in stil je uradni slogan hotela Baron Palace Sahl Hasheesh, ki se nahaja 20km južno od letovišča Hurghada v Egiptu. Resort nedvomno opravičuje ta slogan saj se ponaša s kategorizacijo 6* in je opremljen po izrazitem slogu arabskih palač ter vam daje popolno predanost občutku lagodja in razkošja.

Nastanitve: Od ekstremnih 80.000m2 površine hotela lahko izbirate med luksuznimi hotelskimi sobami, razkošnimi suitami, predsedniškimi palačami in luksuznimi vilami s privat bazenom.

Restavracije in bari: Bohotiti se s kar 16 restavracijami in bari je nekaj kar temu hotelu ni tuje. Izbirate lahko med italijanskimi ter mediteranskimi specialitetami vse tja do razkošnosti dežel vzhajajočega sonca in vmes. Tudi v barih prednjači razkošen stil dekorja in pestrih ponudb.

SPA: Razvajajte se v kar 2.300 m2 velikem spa centru, ki sestoji od savn, parnih kopeli, turških kopeli, zunanjim spa bazenom in masažnimi sobami. Zagotavljajo vam, da boste tukaj našli vse kar je povezano z relaksacijo, udobjem in leskom.

Aktivnosti: vključujejo z dnevne potapljaške in čarterske izleti z ladjo in jahto, izposojo čolnov, štirikolesnikov, vodene safari izleti, izlete s kamelami in velik fitnes center.

Ponudba in oprema namestitve Baron Palace Sahl Hasheesh

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Baron Palace Sahl Hasheesh Egipt, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!