Terra21Terra21
Forgot password?

Cap Rocat

Možnosti nastanitve

Sentinels

Največje število gostov:
18

Uživajte v svojem zavetju, ki se skriva med skalami. Zaseben apartma skrit med skalami vam ponuja veliko teraso z bazenom, spalnico z zakonsko posteljo in razkošno kopalnico s kopalno kadjo. Uživajte v neverjetnem pogledu na morje.

Suite Cap Rocat

Največje število gostov:
6

Suita vam ponuja razkošno marmorno kopalnico s tušem, zakonsko posteljo, teraso z zunanjo posteljo in dnevni prostor.

Soba Double Fortaleza

Največje število gostov:
2

Uživajte v razkošni in udobni sobi. Soba vam ponuja zakonsko ležišče, razkošno kopalnico s kopalno kadjo, prostor za sedenje in teraso.

Hotels
5 star
Španija
Mallorca
07609 Cala Blava, Illes Balears, Španija

Doživite edinstven hotel, ki se nahaja v trdnjavi, zgrajeni z namenom nadzora nad Palmskim zalivom. Ta prenovljena trdnjava vas bo očarala s svojo zgodovino kot luksuzom, ki ga ponuja. Locirana znotraj naravnega parka predstavlja idilično destinacijo, ki se zlije z okolico.

Nastanitev
Uživajte v luksuznih namestitvah, ki vam jih ponuja hotel. Edinstvenost soban trdnjave in na novo zgrajene suite z zasebnimi bazeni vas bodo navdušile. Sodobno razkošje povezano z zgodovino in udobje bo vaš oddih še polepšalo.

Restavracije in bari
Uživajte v restavraciji La Fortaleza, ki je večkrat nagrajena in vam ponuja mediteranske dobrote, ki vas bodo očarale. V Sea Clubu boste uživali ob morskih specialitetah in pogledu na morje. Lahko pa si ustvarite posebne trenutke v večerji na plaži ali kje znotraj hotela. Uživajte v hotelskem baru s pestro izbiro napitkov.

SPA
V edinstvene hotelskem spaju odnovite svojo kožo, telo in dušo. Sprostite se v bazenih, masažah in negi obraza. Preprosto uživajte.

Aktivnosti
Najemite si zasebno jahto in uživajte na morju. Izkoristite kar vam ponuja hotel in uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Cap Rocat

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Cap Rocat Mallorca, Španija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!