Terra21Terra21
Forgot password?

RIU La Gemma dell’Est Resort

Možnosti nastanitve

Soba Deluxe

Največje število gostov:
3

Soba Deluxe vam ponuja pogled na morje, zasebno teraso in neposreden dostop na vrt.

 

Presidential Suite

Največje število gostov:
10

Suita vam ponuja pet spalnic in velik dnevni prostor. Ima zasebno pisarno, butlerja in zaseben bazen s pogledom na ocean. V glavni spalnici se nahaja jacuzzi in garderoba.

Hotels
5 star
Afrika
Tanzania
Nungwi beach, Zanzibar

Letovišče se nahaja na severozahodnem delu otoka in se ponaša z najlepšimi plažami na Zanzibarju. Prepustite se razvajanju v all inclusive, kjer bo osebje ustreglo vsaki vaši želji. Naj vas zapeljejo okusi Zanzibarja in uživajte v njegovih neverjetnih sončnih zahodih, ki se jih boste spominjali za vedno.

Namestitev
Prijetne sobe vam nudijo vse kar potrebujete. Uživajte v klimatiziranih prostorih, terasah in balkonih. Sprostite se ob bazenu, ki vam ga ponujajo sobe ali pa se odpravite na zasebno plažo, kjer se lahko sprostite na udobnih ležalnikih.

Restavracije in bari
Uživajte v široki paleti jedi, ki vam omogoča pristno kulinarično doživetje. Prepustite se glavni restavraciji, ki vam ponuja samopostrežne zajtrke, kosila in večerje, kjer bodo kuharji jedi pripravili neposredno pred vami. V tematski restavraciji uživajte v pristnih italijanskih jedeh ali posebni morski večerji ob morju. V hotelskih barih uživajte v vrsti prigrizkov in aperitivih.

SPA
Dež je življenje in življenje je odvisno od dežja – to je koncept Mvua African Rain SPA. Uživajte v uravnoteženi oazi za umirjanje telesa in čutov. Prepustite se strokovnjakom in uživajte v različnih tretmajih.

Aktivnosti
Prepustite se vodnim športom in raziščite vodno divjino Zanzibarja. Podajte se v potapljaški center, pojdite na izlet. Odločite se za tečaj in spoznajte tradicionalne tehnike ročnega izdelovanja. Prepustite se izkušenim učiteljem in preizkusite najbolj priljubljene vodne športe.

Ponudba in oprema namestitve RIU La Gemma dell’Est Resort

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

RIU La Gemma dell’Est Resort Tanzania, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!