Terra21Terra21
Forgot password?

RIU Palace Zanzibar

Možnosti nastanitve

Junior Suite s pogledom na vrt

Največje število gostov:
1

Suita, v velikosti 34 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, zofo, dnevni prostor, veliko kopalnico. Uživajte iz terase ali balkona v pogledu na vrt.

Suite

Največje število gostov:
1

Suita, v velikosti 51 m2, vam ponuja posteljo queen velikosti, zofo, dnevni prostor. Uživajte v televizorju, klimatiziranih prostorih, balkonu ali terasi.

Junior Suite

Največje število gostov:
1

Suita, v velikosti 45 m2, vam ponuja posteljo king velikosti, zofo in dnevni prostor. Uživajte v televizorju, klimatiziranih prostorih, sefu, balkonu ali terasi.

Villa na plaži

Največje število gostov:
4

Villa vam ponuja razkošno bivanje. Spalnica, v velikosti 90 m2, vam ponuja posteljo king velikosti. V vili najdete dnevni prostor, kopalno kad, televizor, klimatizirane prostore, zaseben bazen in teraso.

Hotels
5 star
Afrika
Tanzania
Nungwi Beach, Zanzibar

Hotel RIU Palace Zanzibar se nahaja na plaži Nungwi, ki vam ponuja čudovite bele plaže in kristalno vodo, zaradi katere se boste počutili, kot da ste v raju. Ekskluziven hotel, samo za odrasle, vam nudi počitnice s prvovrstno izkušnjo.

Namestitev
Prepustite se sobam, ki jih oblikuje dizajn in prostornost. Uživajte v ugodnostih, ki vam jih ponujajo, klimatiziranih prostorih ter razgledih s terase ali balkona. Hotel vam ponuja vile z zasebnim bazenom, za vse tiste, ki se želijo predati pravemu razkošju.

Restavracije in bari
Uživajte v glavni restavraciji hotela, ki vam ponuja samopostrežne zajtrke in dvema tematskima restavracijama, ki strežeta izvrstne jedi. Če se želite predati izvrstnim prigrizkom in predjedem, vas bo osebje razvajalo v barih Zanzibar.

SPA
Predajte se hotelskemu spaju, ki vam ponuja sprostitveni bazen, hidromasažo, parno kopel ter najboljše tretmaje, ki vas bodo sprostili.

Aktivnosti
Uživajte v aktivnostih, predstavah in glasbi. Aktivno preživite svoj oddih v telovadnici, igranju tenisa ter vodnih športih, kot sta vožnja s kajakom in potapljanju.

Ponudba in oprema namestitve RIU Palace Zanzibar

restavracije, telovadnica, spa, tenis, plaža, odbojka, klimatizirani prostor, televizor, kopalne kadi, tuš.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

RIU Palace Zanzibar Tanzania, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!