Terra21Terra21
Forgot password?

Essque Zalu Zanzibar

Možnosti nastanitve

Suite s pogledoma na vrt

Največje število gostov:
2

Suite, v velikosti 60 m2, vam ponujajo teraso ali balkon s pogledom na vrt. Uživajte v dnevnem prostoru, garderobi in kopalnici z bidejem in tušem. Vsaka suita vam ponuja kopalne plašče, copate in sušilec za lase.

Suite s pogledom na morje

Največje število gostov:
2

Suite, v velikosti 60 m2, vam ponujajo teraso ali balkon s pogledom na morje. Uživajte v dnevnem prostoru, garderobi in kopalnici z bidejem in tušem. Vsaka suita vam ponuja kopalne plašče, copate in sušilec za lase.

Suite s pogledom na ocean

Največje število gostov:
2

 Suita, v velikosti 60 m2, vam ponuja balkon, kopalne plašče ter klimatizirane prostore. Suita je primerna za tri odrasle oziroma dve odrasli osebi in dva otroka.

Villa s pogledom na ocean

Največje število gostov:
6

Vila, v velikosti 350 m2, vam ponuja tri spalnice, balkon, zofo. V njej je udobno nameščenih do deset gostov. Uživajte v razkošni kopalnici, elegantni opremi in razgledu.

Hotels
5 star
Afrika
Tanzania

Domiselno zgrajen hotel, ki izkoristi najlepši pogled na idilično turkizno laguno na eni in zelene gozdove na drugi strani, vas pričakuje. Le eno uro od mednarodnega letališča Abeid Amani Karume, se nahaja luksuzno letovišče, v majhni in slikoviti vasici Nungwi.

Nastanitev
Uživajte v štiridesetih apartmajih in osmih rezidencah, ki se ponašajo s pogledom na Indijski ocean ali bujne tropske vrtove. Letovišče je bilo zasnovano tako, da kar najbolje izkoristi poglede na turkizno laguno, umirjen ocean in obsežne cvetoče vrtove. Uživajte ob nevtralni barvni shemi, tradicionalnih umetniških delih, ki vključujejo preprostost in vedrino otroškega življenjskega sloga.

Restavracije in bari
Prepustite se Market Kitchen, ki vam ponuja morske jedi, solate, kot tudi kruh naravnost iz pečice. The Jetty vam ponuja uživanje ob pogledu na morje in osvežitev ob dobre koktajlu. Ohladite se ob bazenu v Pool bar, kjer vam ponujajo osvežilne napitke iz celega sveta. Baobar bar vam ponuja senco v naravi in posebne koktajle, ki vas bodo očarali. Lahko si privoščite večerjo v sobi ali na posebni, romantični lokaciji.

SPA
Naj vas prenovljeni programi „Zdravilna zemlja“ navdušijo. Počutite se lepo in počutje se vam bo izboljšalo. Uživajte v mednarodno nagrajeni znamki, ki vam zagotavlja kakovost. Vstopite v svet dobrega počutja, kjer boste lahko uživali v tradicionalnih afriških ritualih. Ne glede na to ali uživate v negi obraza, masaži ali negi kože, boste v spaju „Zdravilna zemlja“ našli marsikaj.

Aktivnosti
Preživite oddih aktivno in se odpravite na opazovanje pisanih koral in morskega življenja. Pojdite se potapljat, prepustite se vodnim športom – vožnja s kanujem, snorklanju, smučanju na vodi in globokomorskemu ribarjenju. Odpravite se na raziskovanje okolice in odrite svoje skrite kotičke. Z otroki uživajte v delavnicah in se naučite lokalnih vešči. Vse to in še več vam ponuja Essque Zalu Zanzibar.

Ponudba in oprema namestitve Essque Zalu Zanzibar

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Essque Zalu Zanzibar Tanzania, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!