Terra21Terra21
Forgot password?

Four Seasons Serengeti

Možnosti nastanitve

Soba Savannah

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 55 m2, vam ponuja afriško zasnovano notranjost, ki vam ponuja uživanje v naravi.

Soba Horizon

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 55 m2, vam ponuja nepozaben sončni zahod. Nahaja se v drugem nadstropju, soba z dvigalom ponuja pohodno travnato streho.

Terrace Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 88 m2, vam ponuja zaseben bazen, zunanji tuš s prekrasnim razgledom po pokrajini. Prepustite se udobju spalnice in dodatne sobe.

Villa

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 121 m2, vam ponuja eno spalnico, kuhinjo, dnevni prostor, zunanji in notranji tuš. Uživajte v zasebnem bazenu in terasi s pogledom na nacionalni park.

 

Hotels
5 star
Afrika
Tanzania

Odpravite se globoko v osrčje naravnih rezervatov za prostoživeče živali in občudujte neokrnjeno, neskončno pokrajino. Hotel sloni na hribu, od koder občudujete živali, ki vas bodo očarale. Uživajte v vsem kar vam ponuja letovišče in se zaljubite v naravo.

Namestitve
Uživajte v razkošnih sobah in suitah. Opremljene z lokalnim tekstilom, umetniškimi deli, terasami vam pomagajo ohranjati stalni stik s Serengetijem, ne da bi vam pri tem manjkalo sodobnega udobja, klimatiziranih prostorov ali sprostitve ob bazenu.

Restavracije in bari
Uživajte v restavraciji Kula´s in uživajte v zajtrki, ki je navdihnjen z afriškimi in mednarodnimi okusi. Ob večerih si privoščite razvajanje ob sveže pripravljenih jedeh, ki bodo prilagojena vam. Privoščite si žar v restavraciji Boma Grill ob večerih pa se odpravite v Maji bar & terrace ter si privoščite pijačo ob neskončnem razgledu.

SPA
Prepustite se spaju, ki vas bo obdal z dobro energijo. Vitalnost zemlje, živahnost ljudi, mogočnost njenih tradicij in čista zdravilna moč, vas vodo očarali. Spa, navdihnjen z neverjetno ekologijo, Serengeti neguje svoj notranji ekosistem, z obredi in tretmaji, ki slavijo čarobnost in mistiko.

Aktivnosti
Odpravite se na safari izlet z balonom in občudujte živali ter naravo iz višin. Domačini vas bodo popeljali na safari, kjer boste peš raziskovali divjino. Opazujte Nilske konje, kako se namakajo v vodi ali pa se prepustite občudovanju slonov. Odpravite se na važno z jeepom ali uživajte v lepotah Afrike.

Ponudba in oprema namestitve Four Seasons Serengeti

Poslovni center, brezplačni internet, nekadilske sobe, restavracija, bazen, parkirišče, sobna strežba, solarij, klimatizirani prostori, menjalnica, 24 urna recepcij, ekskluzivno nadstropje, kavarna, nočni klub.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Four Seasons Serengeti Tanzania, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!