Terra21Terra21
Forgot password?

Four Seasons Sharm El Sheikh

Možnosti nastanitve

Chalet vila s pogledom na morje

Največje število gostov:
4
Max Kids:
1

Vila v stanovanjskem slogu z dvignjenim pogledom na Rdeče morje iz zgornjega nadstropja ponuja tradicionalno arabsko opremo in dodatno udobje z majhno kuhinjo. Razporedite se in se sprostite v prostorni dnevni in jedilnici ter poiščite zasebnost v dveh dobro ločenih spalnicah – ena z balkonom – in dve kopalnici.

Junior Suita z bazenom

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Namakajte se v svojem zasebnem bazenu, ko gledate na bujne vrtove. S tradicionalnim arabskim udobjem ima to romantično skrivališče z 1 spalnico dodatne sedežne garniture: enega v zaprtih prostorih in enega na terasi ob bazenu. Sončite se v zasebnosti, kosite na prostem in delite sijaj vaše kopalnice Four Seasons.

Deluxe soba s pogledom na morje

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Ta udobna tradicionalna soba za goste z neprekinjenim pogledom na peneče se Rdeče morje nudi veliko prostora za sprostitev, pri čemer lahko izbirate med notranjim in zunanjim dnevnim prostorom. Zvijte se v udoben kotiček poleg postelje ali na svoji zasebni terasi ali balkonu – kot nalašč za sanjarjenje o puščavskih in morskih dogodivščinah.

Hotels
5 star
Afrika
Egipt
1 Four Seasons Boulevard, El-Salam, Qesm Sharm Ash Sheikh, Egipt

Prestižna oaza na pragu koralnega grebena in prostrane puščave. To je znameniti Four Seasons Resort Sharm El Sheikh, pravcata arabska pravljica, ki je obdana z neštetimi palmami in z veličastnim pogledom na Rdeče morje. Gostje si lahko spočijejo oči na prefinjenim orientskim dekorjem in množičnimi freskami, ki krasijo in bogatijo arhitekturni izgled hotela. Izbirate lahko med luksuznimi hotelskimi sobami, velikimi apartmaji in tudi večjimi suitami.

Restavracije in bari: Nastanitveni objekt se lahki pohvali s skupno kar 12 restavracij in bari. Gostom so na voljo restavracije vseh razsežnosti, od japonskih, tajskih, libanonskih, italijanskih, mediteranskih kot tudi lokalnih specialitet. Privoščite si koktejl na hotelski plaži ali pa si privoščite večerni čaj in opazujte zvezdnato nebo na terasi hotela Four Seasons Sharm El Sheikh.

SPA: Mir, tišina, spokoj in arome prepletene z najnovejšimi wellness paradigmami in inovacijami, ki je vse skupaj zasnovano v zgodbo egipčanskih tradicij. Odkrijte ogromno svetišče posvečeno oddihu in sprostitvi.

Aktivnosti: Izbirate lahko med aktivnimi počitnicami kot tudi popolnoma sprostitvenimi, saj nastanitveni objekt poleg spa centra ponuja tudi potapljanje v Rdečem morju, igranje tenisa, obisk fitnesa ter plavanje v zunanjimi bazeni.

Ponudba in oprema namestitve Four Seasons Sharm El Sheikh

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Four Seasons Sharm El Sheikh Egipt, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!