Terra21Terra21
Forgot password?

Grootbos Private Nature Reserve

Možnosti nastanitve

Zasebna vila

Največje število gostov:
6

Prepustite se eni izmed zasebnih vil. Razvajajte se v udobju, kot ga še niste videli. Uživajte v okusno pripravljenih obrokih zasebne kuhinje z jedilnico. Preživite najlepše trenutke s svojimi bližnjimi v razkošnem dnevnem prostoru in stopite na zasebno teraso z bazenom. Uživajte v panoramskem razgledu, medtem ko plavate. Zabavajte se v zasebnem kinu sistemu in izberite dobro vino. Prepustite se luksuzu. Vile so primerne za namestitev dveh ali šest oseb.

Forest Lodge

Največje število gostov:
2

Sodobni dizajn in okras teh koč vas bo očaral. Uživajte v miru in zasebnosti. Sprehodite se skozi čaroben gozd, kjer vas pričakuje raj na zemlji. Izberite enega izmed šestnajstih prosto stoječih apartmajev. Uživajte v razkošni zakonski postelji, odpravite se na zasebno teraso in uživajte v zvokih oceana. Sprostite se v dnevnem prostoru s kaminom ali pa se razvajajte v kopalni kadi z mehurčki.

Garden Lodge

Največje število gostov:
2

Prepustite se namestitvi sredi bujno urejenih vrtov. Uživajte v panoramskem pogledu na ocean. Izberite enega izmed enajstih luksuznih prosto stoječih apartmajev. Uživajte v zasebnem bazenu in razgledu na pokrajino. Potopite se v kopel z mehurčki in se predajte miru. Razvajajte se v razkošni zakonski postelji, preživite trenutke s svojimi dragimi v zasebnem salonu ali na leseni panoramski terasi.

Hotels
5 star
Afrika
Južna Afrika

Prepustite se razvajanju v hotelu, ki se nahaja v osrčju narave. Uživajte v osupljivi naravi, ki vas obdaja. Odkrijte naravo, kot je ni nikjer na svetu. Kjer se srečata Indijski in Atlantski ocean, se morsko življenje razživi. Uživajte v zgodovini, stoletnih gozdovih in več kot sto ogroženih rastlinskih vrstah, ki vas bodo očarale.

Namestitev
Sprehodite se skozi starodaven gozd ali pa občudujte dramatičen pogled na goro in morje, ko vijugate proti zasebnemu apartmaju. Vse nastanitve so zasnovane tako, da dopolnjujejo neokrnjeno naravo, hkrati pa vam zagotavljajo stil in udobje, ki si ga zaslužite.

Restavracije in bari
Vsak grižljaj. Vsak pogled na prelepo pokrajino. Gurmanski obroki v resortu so posebna izkušnja. S svojo edinstveno kombinacijo svežih ekoloških pridelkov, naravne jedilnice in vrhunsko kulinarično osebje vas bo očaralo. Prepustite se degustaciji vina, jedem pripravljenih z medom, posebni svinjini ter lokalnim kokošim in jajcem. Vse kar boste pojedli bo lokalno in pripravljeno z največ skrbnosti, ki jo premorejo. Uživajte v polnem penzionu, ki vas bo očaral

SPA
Spa vas pričakuje sredi mirnega gozda, kjer vas bo razvajal. Podajte se v svet sprostitve, kjer se napetost razblini in stres stopi. Zdravilne roke in naravni izdelki lokalne ponudbe, pripomorejo k umirjeni izkušnji in zagotavljajo, da boste mirnejši, močnejši in bolj sigurni.

Aktivnosti
Prepustite se aktivnostim, ki vam jih ponuja hotel in so za vas brezplačne. Odpravite se na opazovanje svetov, ki prekrivajo pokrajino; potopite se med morske pse in doživite njihov svet; odpravite se na opazovanje kitov in doživite njihovo pravo mogočnost; morda vas bolj pritegne safari po plaži ali safari na morju, ki ga še niste doživeli; odpravite se na opazovanje ptic ali pa se odpravite na ježo konj. Poletite z jadralnim letalom in si oglejte najlepše predele iz ptičje perspektive. Vstopite v kletko, potopite se v modrino morja in izkusite belega morskega psa v naravnem habitatu. Prepustite se dolini morskih psov in doživite naravo.

Ponudba in oprema namestitve Grootbos Private Nature Reserve

Fitnes, poročna slavja, poslovni prostori, cena vključuje; zajtrk, kosilo, večerjo, vse aktivnosti, ki se ne dogajajo v vodi; prevoz, internet, fitnes, spa, bazen, restavracije, bari.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Grootbos Private Nature Reserve Južna Afrika, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!