Terra21Terra21
Forgot password?

La Mamounia

Možnosti nastanitve

Soba Deluxe Park

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti od 30 m2 do 40 m2, vam ponuja posteljo king velikosti, pogled na vrt in gorovje Atlas. Kombinacija marmorja in stila Maroko, ustvari nepozaben ambient v kopalnici.

Park Suite

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 55 m2 do 7 m2, vam ponuja marmorno kopalnico z pridihom Maroka s tušem. Suita se nahaja v centru zgradbe s panoramskim pogledom na vrtove in gorovje Atlas.

 

Majorelle Suite

Največje število gostov:
4

Suita, v velikosti 114 m2, vam ponuja posteljo king velikosti, edinstven pogled na bazen, vrtove in gorovje. V njej se nahaja marmorna kopalnica z Maroškim tušem.

 

Al Mamoun Suite

Največje število gostov:
4

Suita, v velikosti 212 m2, vam ponuja posteljo king velikosti in ločeni postelji z lastnim butlerjem. Ponuja vam osupljiv razgled na bazen in vrtove.

 

Hotels
5 star
Maroko
Marakeš

La Mamounia, zgrajena v 12. stoletju, je oaza miru, skrita od vrveža bližnjih Sukov. Nekaj minut stran od trga Jemaa el-Fnaa v Marakešu, ponuja La Mamounia prefinjen luksuz in udobje palačnega hotela s petimi zvezdicami. Ponaša se z neverjetnim pogledom na vrtove, gorovje Atlas in mošejo Koutoubia.

Nastanitev
Sobe, apartmaji in luksuzni apartmaji se ponašajo z vso eleganco hotela s 5 zvezdicami, vsak s svojo interpretacijo maroške umetnosti bivanja. Sobe so lepo urejene v maroškem slogu. Globoke barve se ujemajo z lesom in tadelaktom na hodniku, kar ustvarja eleganten kontrast z belo spalnico.

Restavracije in bari
Tri hotelske restavracije se ponašajo z avtentično maroško, francosko in italijansko kuhinjo. Razvajate svoje brbončice v intimnih okoljih.

SPA
Spa La Mamounia lepo spaja tradicionalne in moderne terapije. Hamam, savna, argan … Privoščite si čudovito senzorično izkušnjo. Spa v La Mamounia vam nudi nepozabno potovanje skozi vaše čute. Sprehodite se po modrih stopnicah Majorelle in sledite sanjskemu sijaju orientalske razsvetljave. Ogromen prostor je namenjen wellnessu, masažam, tretmajem telesa in frizerskim salonom. V zunanjem bazenu pa se lahko sprostite v topli vodi s 26 ° C.

Aktivnosti
Sprehodite se po hotelu in se potopite v umetniško potovanje. Vsako nadstropje je namenjeno umetnikom: Saadi Moulay Mhamed, Alan Keohane, Suzanne Porter, Michèle Maurin, Saâd Tazi in Yvan Moreau. Vsi delijo ljubezen do Maroka, njegove kulture in ljudi. Sprehodite se po vrtovih z njihovimi cvetličnimi gredicami ali nad paviljonom Menzeh, kjer se na obeh straneh aleje razprostirajo starodavne oljke ali raziščite enega od zakladov La Mamounia, vrhunski zelenjavni vrt.

Ponudba in oprema namestitve La Mamounia

Poslovni center, 17-acre park, zelenjavni vrt, prostori za sestanke in prireditve, Casino, fitnes, zgodovinska znamenitost, razkošni šotori, spa, bazen, prostor za tenis.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

La Mamounia Marakeš, Maroko

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!