Terra21Terra21
Forgot password?

Maia Luxury Resort & Spa

Možnosti nastanitve

Ocean Panoramic Villa

Največje število gostov:
2

Vila na vrhu hriba, vam ponuja 180 stopinjski pogled na Idijski ocean. Na voljo vam je 24 urni osebni butler in prvovrstna strežba. Uživajte v sproščujoči postelji na terasi in velikem bazenu. V sobi vas pričakuje postelja king velikosti. Na terasi uživajte v masažni kadi v romantičnih večerih v dvoje. Uživajte v vili za dva.

 

Signature Villa

Največje število gostov:
2

Signature ville so popolnoma ločene ena od druge in imajo neposreden dostop do plaže. Izjema sta dve vili, ki sta locirani na vznožju hriba. Uživajte v 24 urnem butlerju in velikem bazenu. Vila je primerna za družine z otroki.

 

Hotels
5 star
Sejšeli
Mahe

Odkrijte novo vrsto luksuznega pobega na najstarejših otokih na svetu. Trideset hektarjev gozda, obkroženega s porcelanasto belim peskom, je prostor, kjer stoji trideset zasebnih vil, kjer ima vsaka posebno pozornost butlerja. Ta zasebni polotok na Mahéju, je opredeljen s filozofijo izkušenj „karkoli“, „kjerkoli“, „kadarkoli“ in vas popelje izven all inclusive izkušnje. Sprostite se in uživajte v luksuzni pozornosti.

Namestitev
Uživajte v tridesetih zasebnih vilah, ki se zlijejo z okoljem in mejijo na plažo, nekatere pa se raztezajo v tri paviljone z zasebnim vrtom. Zasebni bazen, zunanja kopel, velika drsna vrata, tuš obdan s steklom in deževnim gozdom in nežni detajli nikoli ne odvrnejo od sanjskih sončnih zahodov.

Restavracije in bari
Uživajte v razkošju jedi in okusov. Beyond all inclusive gostje izkusijo najboljše a la cart z menija. Kuharji se vam prilagodijo in ustvarijo tisto, v čemer boste uživali. MAIA je edinstvena kuhinja, na kateri je svoj pečat pustil Andre Chiang – nagrajen z dvema Michelinovima zvezdicama – nadaljuje tradicijo izjemnih sestavin, prefinjenih okusov in tehnik. Uživajte v izbranih specialitetah in menijih, ki jih ne boste zlahka pozabili.

SPA
Začnite se sproščati v mističnem spaju MAIA. Tukaj vas bodo obdale naravne sestavine, globoko vdihnite začimbe, prisluhnite pretakanju deževnice, zaljubite v naravo in morje.

Aktivnosti
Uživajte v masaži ob polni luni, prepustite se supanju, poskusite odlično vino, podajte se na opazovanje ptic in pobegnite na romantičen izlet v dvoje.

Ponudba in oprema namestitve Maia Luxury Resort & Spa

Spa, fitnes, brezplačni vodn športi, izlet na sosednje otoke. Sobe: LED televizor, DVD predvajalnik, iPod postaja. Vse vile imajo zaseben bazen z dvema kopalnima kadema.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Maia Luxury Resort & Spa Mahe, Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!