Terra21Terra21
Forgot password?

Manna Bay

Možnosti nastanitve

Versailles Suita

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 55 m2, vam ponuja zunanjo posteljo, pogled na mesto in Atlantik, zasebno dnevno sobo in garderobo. Kopalnico s kopalno kadjo in zakonsko posteljo. Uživajte v navdihu Versailesa.

 

Soba Explorer

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 47 m2, je posvečena Bartolomeu Diasu, ki je plul okoli Afrike leta 1488. Uživajte v velikih oknih in panoramskim pogledom. Soba vam ponuja zakonsko posteljo, počivalnik  in kopalnico.

 

Soba Pom Pom

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 32 m2, vam ponuja zaseben vrt z bazenom, steklena drsna vrata z pogledom na mesto, klimatizirane prostore z kopalnico s tušem.

 

Hotels
5 star
Afrika
Južna Afrika

Manna Bay je eleganten butični hotel, ki leži ob vznožju Table Mountain s pogledom na Cape Town s svojega polotoka na pobočju. Privoščite si oddih na nepozabnem mestu z najboljšimi mestnimi trgovinami, bari in restavracijami.

Nastanitev
Manna Bay vam ponuja osem sob, sedem luksuznih sob in en apartma. Unikatno oblikovani življenjski prostori z natančno pozornost do detajlov vas vabijo da jih odkrijete. Oddahnite si v apartmaju Versailles, kateri ima bogato opremo, po vzoru s Louisa XIV ali se sprostite v roza sobi Flamingo z velikim balkonom in prosto stoječo kadjo.

Restavracije in bari
Vsak dan vam postrežemo z okusnim zajtrkom. Kosilo in večerjo lahko okusite v bližnjih restavracijah. Za vas je na voljo brezplačen prenos večerje, kjer hotel poskrbi, da lahko naročite in uživate obrok v udobju hotelske jedilnice. Uživajte v dnevnem čaju ali srkajte koktajl v lounge baru, medtem ko občudujete Atlantski ocean.

SPA
Hotel vam kot alternativno možnost razvajanja ponuja SPA Librisa v Mount Nelson hotelu, ki se nahaja v neposredni bližini. Ostanite v sobi in se pustite razvajati v masaži, negi obraza v udobju svoje nastanitve. Uživajte, kar se da.

Aktivnosti
Obiščite priljubljene rtovske znamenitosti, kot sta Victoria in Albert Waterfront ali Levja glava. Oranjezicht  pa je odlična izbira za vse, ki vas zanimajo pokrajina, narava in vzdušje.

 

Ponudba in oprema namestitve Manna Bay

Butler, bazen, prevoz, parkirišče, pralnica, mobilni telefoni, knjižnica, spa, telovadnica, internet, klinika, bar.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Manna Bay Južna Afrika, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!