Terra21Terra21
Forgot password?

Oberoi Sahl Hasheesh

Možnosti nastanitve

Royal Suita

Največje število gostov:
4

Velik notranji in zunanji zasebni prostor za vas.

Suita z notranjostjo 90 kvadratnih metrov ima veliko spalnico in marmorno kopalnico z potopljeno kadjo ter zasebnim pogledom na dvorišče. Na voljo so tudi dnevna soba, pralnica in popolnoma opremljena shramba. Zunaj je bazen in jedilni paviljon z baldahinom za štiri.

Grand suita z zasebnim bazenom

Največje število gostov:
2

Te suite s 53 kvadratnimi metri v notranjosti imajo tradicionalne visoke kupolaste strope. Vključujejo veliko spalnico, marmorno kopalnico z potopljeno kadjo, dnevni prostor in zasebni bazen, ki ga obdajajo ležalniki in senčniki.

Superior Deluxe Suita

Največje število gostov:
2

Ti apartmaji s 53 kvadratnimi metri površine se nahajajo ob plaži in imajo okna od tal do stropa, ki uokvirjajo pogled na Rdeče morje. Imajo veliko spalnico in dnevni prostor, garderobno omaro ter kopalnico z potopljeno marmorno kadjo in zasebnim pogledom na dvorišče.

 

 

 

 

 

 

Deluxe Suita

Največje število gostov:
2

Te prostorne suite s 53 kvadratnimi metri v notranjosti so urejeni v pomirjujoči paleti in napolnjeni z naravno svetlobo. Notranjost vključuje veliko spalnico in lastno kopalnico z zasebnim pogledom na dvorišče. Ločen, udobno opremljen bivalni prostor ima obokana okna, ki uokvirjajo čudovit razgled na vrt. Tradicionalne egipčanske oblikovne značilnosti in papirusne svetilke poskrbijo za piko na i.

Hotels
5 star
Afrika
Egipt

Le 30 min vožnje stran od letovišča Hurghada se nahaja kultni hotel Oberoi Sahl Hasheesh resort. Kraljuje ob oazi Rdečega morja, ki ga poleg idilične lokacije odlikujejo še prostorne suite s privatno teraso, notranji bazen, spa center in tri restavracije.

Restavracije in bari: Gostje hotela lahko izbirajo med tremi restavracijami, ki se lahko pohvalijo z različnimi tipi jedi. Izbirate lahko med izjemnimi lokalnimi dobrotami, v restavraciji Zafraan si lahko razvajate brbončice z indijskimi dobrotami, če pa vam prednjači udobje, razkošje in privatnost potem je restavracija Pergola  prava za vas. Hotelski bar pa ponuja prefinjen prostor, nalašč za užitek ob pijači in cigari.

SPA: Oberoi spa center nudi sprostitve ob ayurveda tretmajih, tajskih masažah, indonezijskimi wellness storitvami in različnimi kopeli. Tukaj hedonizem prednjači pred vsemi ostalimi storitvami. Izklopite svoje misli in vstopite v Oberloi SPA center.

Aktivnosti: Hotel Oberloi Sahl Hasheesh vam ponuja plovbo z lastnim plovilom do biserov Rdečega morja kot tudi potapljanju. Raziščite kotičke puščave s štirikolesnikom ali na hrbtu kamele, rezervirajte si romantični večer na zasebnem pomolu hotela ali pa preprosto odigrajte partijo golfa. Vse te aktivnosti in še več vam nudi hotel Oberloi.

Ponudba in oprema namestitve Oberoi Sahl Hasheesh

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Oberoi Sahl Hasheesh Egipt, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!