Terra21Terra21
Forgot password?

Palais Amani

Možnosti nastanitve

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 30 m2, vam ponuja visoke ali nizke stropove, vendar vse ponujajo enako udobje.

 

Mezzanine & Luxury Suites

Največje število gostov:
3

Mezzanine in Luxury Suite imajo spalnico, eleganten salon in kopalnico, kjer lahko izbirate med kopalno kadjo ali tušem. V suito vam lahko postavijo dodatno posteljo.

 

Exceptional Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti min. 45 m2, vam ponuja dodatno samsko sobo, tako da lahko v njej bivajo trije gostje. V Suito vam lahko dostavijo dodatno posteljo. V njej se nahaja salon, garderoba, kot tudi kopalnica.

 

Grand Suite

Največje število gostov:
2

Grand Suita vam bo nudila udobje na 100 m2 v južnem krilu hotela. Suita vas bo navdušila s salonom, njegovo in njeno garderobo, spektakularno kopalnico ter spektakularen razgled na vrtove in griče.

 

Hotels
5 star
Maroko
Fes

Obiščite čudovit Riad Palais Amani in doživite butično razvajanje, ki vas pričakuje v eni izmed petnajstih sob in suit. Palais Amani vam ponuja rafinirano gurmansko izkušnjo in prostorno namestitev, knjižnico, tradicionalni hamam in bar s panoramsko teraso na strehi v starodavni Medini v Fezu.

Nastanitev
Hotel se nahaja v nekdanji palači in ponuja več tipov prostornih sob in apartmajev. Vsaka od sob je individualno in tradicionalno opremljena ter vam ponuja udobno namestitev.

Restavracije in bari
Maroška kuhinja je ena najbolj raznolikih kuhinj na svetu. Ideologija restavracije Eden  Amani Palais je, da vas seznani z raznolikostjo maroške kuhinje, s kuhanjem vrst jedi v maroških domovih, oživljenih s kančkom ustvarjalnosti, prefinjenosti in modernosti, ki vam jo bo pripravil priznani kuhar. Dnevni zajtrk Morrocan vam bo postrežen v jedilnici ali na terasi s pogledom na vrt. V hotelski restavraciji Eden je na voljo a la carte kosilo in večerni meni, ki ponuja paleto maroške in francoske kuhinje.

SPA
Luksuzni hamam skupaj z ločeno sobo za piling, tuši in prostorom za sprostitev vam bo omogočil, da v celoti izkoristite tradicijo. Zdravilišče vas bo povedlo v ritual očiščenja in poskrbelo, da vas bo obisk pustil sproščene tako v telesu kot v duhu.

Aktivnosti
Odkrijte očarljivo in bogato zgodovino mesta Fez, izgubite se v labirintu več kot devet tisoč vijugastih ulic, prepredenih z manufakturami. Obiščite kuharski tečaj. Naučite se pripraviti maroško tradicionalno hrano ob spremstvu lokalnih kuharskim mojstrov,  ali se odpravite na obisk lokalne ekološko usmerjene kmetije, ki proizvaja vrsto ekoloških izdelkov, kot so siri, med, oljčno olje in žafran. Je ena prvih ekoloških kmetij v Maroku, ki skrbi za kraljevo družino in nekatere legendarne hotele v državi.

Ponudba in oprema namestitve Palais Amani

24 urni prihod, klimatizirani prostori, varstvo otrok, bar, poslovni center, kavarna, parkirišče (doplačilo), concierge, internetni dostop, likalnica, pralnica, nekadilska posest, restavracija, sobna strežba, sef, spa, brezžični internet.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Palais Amani Fes, Maroko

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!