Terra21Terra21
Forgot password?

Paradise Island Resort Maldives

Možnosti nastanitve

No Rooms Found

Veličasten umik, obdan z azurnimi vodami

Predstavljajte si osamljen otok s svetlimi belimi plažami, laguno, preplavljeno z modrim odtenkom in akvamarinom, in kokosovimi palmami, ki se zibajo na vetru. Mreža tlakovanih poti se vije skozi bujne površine in povezuje nastanitvene enote ob oceanu, gurmanske restavracije, športne objekte in navdihujoče zdravilišče. To je Paradise Island Resort & Spa – luksuzno letovišče na Maldivih, kjer vas čakajo nepozabna doživetja.

Sobe:

Od prostornih vil ob plaži z neposrednim dostopom do plaže do luksuznih vodnih vil z zasebnimi masažnimi kadmi, je vsaka od naših nepremičnin zasnovana tako, da vam pomaga kar najbolje izkoristiti svoj čas v raju.

SPA:

Lokalne sestavine vključujejo sveže avtohtone rastline in zelišča Maldivov, vključno z nacionalnim sadjem – kokosom, in nacionalnim cvetom – vrtnico. Umirjanje in uravnoteženje fizičnega, mentalnega in duhovnega telesa z razvajanjem vseh čutov skozi ambient zdravilišča, poslušanjem naravne glasbe, doživljanjem dotika, zaznavanjem arom in okušanjem naravnih sestavin

Restavracije in bari:

Paradise Island Resort & Spa je dom številnih različnih restavracij in barov. Privoščite si okusno italijansko kuhinjo, uživajte v tradicionalnih japonskih jedeh ali pa se sprostite v romantični večerji v dvoje s pogledom na laguno.

Aktivnosti:

Od globokomorskih ribolovov in potapljaških izletov do dni ob bazenu, vas in vašo družino lahko zabavate v Paradise Island Resort & Spa.

Ponudba in oprema namestitve Paradise Island Resort Maldives

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Paradise Island Resort Maldives

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!