Terra21Terra21
Forgot password?

Thanda Zulu Safari Lodge

Možnosti nastanitve

Luksuzna suita

Največje število gostov:
4

Suita, v velikosti 220 m2, vam ponuja nepozaben razgled, zasebnost, oblikovana v tradicionalni gradnji, bazen, teraso, zunanja ležišča, jedilnico, dnevni prostor, spalnico z dvema posteljama in kopalnico s kopalno kadjo in zunanjo/notranjo kopalnico.

 

Luksuzni platneni šotori

Največje število gostov:
4

90 m2 veliki šotori vam ponujajo avtentično safari izkušnjo, dve postelji, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, zasebno teraso in nepozabni razgled. Šotor nima elektrike, ponuja pa vam solarne celice, ki vam zagotovijo polnjene vaše elektronike. Uživajte v batu, bazenu in jedilnici.

 

Villa Izulu

Največje število gostov:
10

Vila, v velikosti 1000 m2, vam ponuja pet spalnic in lahko sprejme deset gostov. Obkrožena z zelenjem, vam ponuja zasebne terase iz vseh spalnic in zasebne kopalnice. Uživajte v jedilnici, kuhinji, verandi, bazenu, vinski kleti, knjižnici. Osebni kuhar vam bo pripravil obroke, postregel vas bo osebni butler, uživajte v masažah in učiteljih vadbe.

 

Jabula šotor

Največje število gostov:
4

120 m2 velik šotor, vam ponuja edinstveno safari izkušnjo. Ponuja vam zakonsko posteljo, kopalnicos kopalno kadjo in zunanjim tušem, zasebno teraso z bazenom. Šotor nima elektrike, ampak vam ponuja solarni sistem, ki vam zagotovi, da si lahko polnite svojo tehnologijo.

 

Hotels
5 star
Afrika
Južna Afrika

Zululand Safari Lodge vam ponuja tradicionalne, afriške nastanitve s panoramskim razgledom na dolino in hribe rezervata za divje živali Ubizane. Thanda Safari z imenom, ki v Zulu pomeni “ljubezen”, ponuja avtentično južnoafriško doživetje divjih živali. Nahaja se na severu Zululanda v KwaZulu Natal. Thanda je dom številnih divjih živali.

Nastanitev

Thanda Safari je luksuzni rezervat ter ima tri različne možnosti nastanitve: Thanda Safari Lodge, ki vam ponuja 9 odličnih apartmajev; Villa iZulu je popolnoma zasebno in ekskluzivno doživetje, idealno za zvezdnike, majhne skupine in družine. Thanda Tented Camp ima 15 luksuznih safari šotorov za enkratno doživetje narave.

Restavracije in bari
Južnoafriška kuhinja je tako raznolika kot njeno prebivalstvo in to odražajo tudi meniji Thanda Safari, ki jih bodo za vas kreativno zasnovali kuharji. Od počasi kuhanih tradicionalnih jedi do nežnih divjačin, začinjenih z domačimi zelišči, bodo kuharji poskrbeli za kulinarična doživetja. Vsak obrok ponuja edinstvene Thanda jedi in okuse v kombinaciji s skrbno izbranimi vini in brezhibno postrežbo. Zajtrki, kosila, večerje in čaji poosebljajo slog Thanda Safari.

SPA
Čas, ki ga boste preživeli v pričakovanju in občudovanju divjih živali bo poln navdušenja, potem pa je čas, da se sprostite in umirite. V dveh lepo urejenih zdraviliščih v Thanda Safari Lodge in Thanda Tented Camp vam bodo terapevti ponudili široko paleto tretmajev, vključno s kombinacijo zahodnih tehnik in starodavnih zulujskih holističnih praks – naučenih od tradicionalnih zulujskih žensk. Terapevti uporabljajo čudovite, ne-alergene izdelke in so strokovno usposobljeni. V njihovih rokah se boste za nekaj časa osvobodili vse odgovornosti ter se osvežili, sprostili.

Aktivnosti
Odkrijte nove kraje in nove pustolovščine. V Thandi razumejo, da želite svoje afriško potovanje deliti s svojimi otroki, vendar potrebujete tudi prostor, da lahko sami raziskujete. Thanda’s Bucks & Bugs Club zagotavlja, da imajo vaši otroci nepozabna doživetja, medtem ko vi uživate v dejavnostih in storitvah, ki jih ponujajo. Safari Lodge ponuja vodene sprehode po rezervatu za prostoživeče živali, sprostite pa se lahko tudi ob zunanjem bazenu.

Ponudba in oprema namestitve Thanda Zulu Safari Lodge

Poslovni center, parkirišče, čuvanje otrok, sprehajalne poti, otroški program, šotori, spa, bazen.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Thanda Zulu Safari Lodge Južna Afrika, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!