Terra21Terra21
Forgot password?

The Oyster Box

Možnosti nastanitve

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 32 m2, vam ponuja pogled na vrtove, dostop do telovadnice, spa, bazen. brezžični internet, prevoz v mesto, zakonsko posteljo in kopalnico.

 

Soba Classic – pogled na morje

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 27 m2, vam ponuja zaseben balkon, zakonsko posteljo, kopalnico, dostop do telovadnice in spaja, brezžični internet, prevoz do mesta.

 

Soba Family

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja glavno spalnico z ločeno sobo za otroka. Kopalnico s tušem, dostop do telovadnice in bazena, brezžični internet, prevoz do mesta.

 

Villa z vrtom

Največje število gostov:
4

Vsaka vila vam ponuja zaseben ogrevan bazen, dnevni prostor, bar in dve ločeni kopalnici. Nekatere vile se lahko pretvorijo v dvosobne vile. Uživajte v dostopu do telovadnice in spaja, brezžičnega interneta in prevozu do mesta.

 

Hotels
5 star
Afrika
Južna Afrika

Oyster Box združuje kolonialni šarm, brezhibno postrežbo, bujne tropske vrtove in dih jemajočo morsko okolje. Oyster Box se nahaja na impresivni obali na vzhodu KwaZulu Nata, ponuja neposreden dostop do plaže, skupaj s čudovitim pogledom na Indijski ocean in ikonični svetilnik ter vam s svojim občutkom klasičnega šarma in elegance ponuja brezčasen izraz izjemne gostoljubnosti, luksuzne namestitve in osebne storitve, ki je neprimerljiva v vsej Afriki.

Nastanitev
S 86 razkošnimi sobami, apartmaji in vilami, ki jih lahko izberete, se Oyster Box prilagodi vašim individualnim potrebam. Vsaka soba je vrhunsko zasnovana, tako, da vam zagotavlja največ udobja in sloga.

Restavracije in bari
Obedovanje v The Oyster Box je izjemno doživetje. Vrhunska kuhinja s svežimi sezonskimi sestavinami vas bo navdušila. Poskusite ostrige, tudi za zajtrk ob kozarcu šampanjca, če želite. Številne restavracije in bari vam ponujajo od svežih morskih sadežev, neverjetnih zrezkov do znamenite karijske pojedine. Visoki čaj pa je tudi eden od favoritov z obilico priboljškov, ki ga morate poskusiti. Večerite skupaj s čudovitimi razgledi, Ocean Terraces vam skupaj s pogledom na Indijski ocean ponuja okusno morsko hrano in jedi s karijem. The Grill Room vas bo razvajal z najboljšimi vrhunskimi zrezki in jedmi z morsko hrano. V kolikor boste rezervirali polpenzion, vam bo na voljo meni, ki vam ga bodo  postregli na The Ocean Terrace ali v The Grill Room.

SPA
Potopite se v bazen, telo poživite s hamamom in tušem Obnovite lepoto in ravnotežje z enim od naravnih tretmajev, s celostno pozornostjo, namenjeno vsem vašim čutom. Sledite temu tako, da se sprostite in meditirate v salonu umirjenosti. Tretmaji vključujejo masaže celega telesa z uporabo olja, ki ga dajejo kristali, kot so rose kremen, ametist in kremenov kremen, da bi umirili vaše telo in duha.

Aktivnosti
Razgibajte svoje telo v telovadnici s kardiovaskularno opremo ali se sprehodite do bližnjih restavracij in barov. Preprosto uživajte in se prepustite vsemu, kar vam ponuja hotel.

Ponudba in oprema namestitve The Oyster Box

Surfanje, vožnja s štirikolesniki, potapljanje, opazovanje ptic, prostori z sestanke, dogodki, otroški program, fitnes, spa, bazen, poroka.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Oyster Box Južna Afrika, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!