Terra21Terra21
Forgot password?

The Palms Zanzibar

Možnosti nastanitve

Villa

Največje število gostov:
4

Vila v velikosti 140 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni prostor, razkošno kopalnico, garderobo, dodatno spalnico z kopalnico, veliko teraso s pogledom na Indijski ocean in zasebni bazen.

Hotels
5 star
Afrika
Tanzania
Bwejuu Beach Zanzibar, Bwejuu, Tanzanija

Dobrodošli v najbolj ekskluzivnem zasebnem letovišču Zanzibarja s samo sedmimi vilami v osebnem in intimnem okolju … popoln, romantičen počitek. Palme so zatočišče za tiste, ki iščejo mir … kraj za spodbujanje čutov in doživetje najboljšega na otoku Zanzibar. The Palms je eno najbolj romantičnih svetovnih letovišč, ki vam ponuja vse kar si želite.

Namestitev
Palms ima sedem vil, vsaka več kot 140 kvadratnih metrov s spalnico, dnevno sobo, popolnoma opremljeno kopalnico, garderobo, dodatno sobo z lastno kopalnico in veliko opremljeno teraso s pogledom na Indijski ocean. Uživajte v popolni zasebnosti.

Restavracije in bari
Kulinarična ekipa je pri The Palms oblikovala jedilnik, ki odraža čarobno mešanico arabskih, indijskih, perzijskih, azijskih in svahili okusov, ki predstavljajo tradicionalno zanzibarijsko kuhinjo. Predstavljajo tudi najboljše lokalno pridelane otoške pridelke in ker se jedilnik spreminja vsak dan, lahko prikažejo vse vidike starodavne dediščine otoka Spice. V obsežnem meniju je kuhar predstavil vrsto kontinentalnih jedi, seveda pa bo tudi hotelska ekipa z veseljem vključila vse vaše prehranske želje.

SPA
Uživajte v tretmajih celega telesa. Od masaže do pomlajevalnih tretmajev – to je tisto kar vas bo sprostilo na popolnem oddihu.

Aktivnosti
Potapljaška izkušnja je za tiste, ki si želite adrenalina in odkrivanje podvodnega življenja. Preizkusite se v športih, odkrijte okolico s kolesom, zaplavajte v bazenu in preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve The Palms Zanzibar

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Palms Zanzibar Tanzania, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!