Terra21Terra21
Forgot password?

The Residence Zanzibar

Možnosti nastanitve

Villa na vrtu

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Villa v velikosti 134 m2 vam ponuja dnevni prostor, zasebno teraso in bazen, spalnico z zakonskim ležiščem in razkošno kopalnico.

Villa Prestige

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Villa v velikosti 194 m2 vam ponuja zasebni bazen in teraso, pogled na plažo in morje saj se nahaja tik ob morju, kopalnico s kopalno kadjo, dnevni prostor in spalnico z zakonskim ležiščem.

Hotels
5 star
Afrika
Tanzania
Kizimkazi Mkunguni, Tanzanija

Rezidenca Zanzibar leži na bujnem, gozdnatem 32 hektarskem posestvu, kjer razkošje s petimi zvezdicami harmonično sedi ob nedotaknjeni lepoti narave. Občutite mir in mehkobo plaž ob Indijskem oceanu. Luksuzno letovišče je sodobno s privdihom tradicije. Prepustite se užitkom.

Namestitev
Zasebnost vil, ki vam jih ponujajo je idealna odločitev za popolno regeneracijo in sprostitev. Preživite popolne dni ob zasebnem bazenu, na zasebnih terasah in uživajte v bujni pokrajini in nepozabnih razgledih. Vile so zasnovane za vaše udobje.

Restavracije in bari
Dišava in okus ustvarita vznemirljivo gastronomsko potovanje v dveh restavracijah ali v zasebnosti vaše vile. Jedilnica ponuja mednarodne jedi, začinjene s pridihom zanzibarskih “začimb”, medtem ko indijski, arabski in sredozemski vplivi prevladujejo v restavraciji Pavilion v atmosferskem jedilnem doživetju, ki presega krožnik.

SPA
Razvajajoči užitki so na voljo v Spaju, hotelski zvezdniški atrakciji s šestimi prostornimi paviljoni za zdravljenje, prostorom za sprostitev z masažno kadjo, savno in parno kopeljo, ki se nahaja med tropskimi vrtovi. Sprostite se.

Aktivnosti
Odkrijte okolico in staro mesto, odkrijte naravo in vrste novih rastlin ter živali, podajte se na morski safari in opazujte morsko življnje ali pa se podajte v naravni park in občudujte plitvine morja.

Ponudba in oprema namestitve The Residence Zanzibar

Klimatizirani prostori, restavracije, bari, aktivnosti, zasebni bazeni, vile.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Residence Zanzibar Tanzania, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!