Terra21Terra21
Forgot password?

Tulia Zanzibar Unique Beach Resort

Možnosti nastanitve

Villa na plaži

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Villa v velikosti 190 m2 vam ponuja pogled na ocean, neposreden dostop na plažo, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in tušem, spalnico z zakonskim ležiščem in dnevni prostor, možnost dveh dodatnih ležišč.

Royal villa z jacuzzijem

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Villa v velikosti 130 m2 vam ponuja zakonsko posteljo in možnosti dveh dodatnih ležišč, razkošno kopalnico, dnevni prostor in teraso z jacuzzijem.

Delux Bungalow na vrtu

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Bungalow v velikosti 120 m2 vam ponuja zakonsko posteljo z možnostjo dodatnega ležišča, razkošno kopalnico in zasebno teraso.

Hotels
5 star
Afrika
Tanzania
Pongwe, Tanzanija

Popolno razvajanje od trenutka, ko vstopite v resort Tulia Zanzibar, do trenutka, ko ga zapustite. Prepustite se idilični lokaciji, bujnemu rastju in sanjski plaži. Edinstvena ponudba vas bo očarala.

Namestitev
Ne glede na to, ali prihajate na luksuzne romantične počitnice v paru ali kot družina z otroki, pričakuje vas velika izbira sob. Na vas je, da izberete sobo z masažno kopeljo, z zasebno lokacijo ali z najboljšim pogledom na ocean. Vse štiri kategorije sob so zasnovane tako, da nudijo odlično počitniško izkušnjo.

Restavracije in bari
Tulia ima izjemno restavracijo fine dining, kjer lahko v celoti uživate v izjemni hrani iz svežih in lokalnih sestavin v visoki kakovosti. Kuhar Mgeni vedno pripravlja jedi iz svežih, lokalnih in najbolj kakovostnih sestavin. Iz njihove kmetije uporablja izdelke kot so sadje, zelenjavo in zelišča, da vam zagotovi najbolj svežo hrano.

SPA
Seznam SPA tretmajev, v katerih lahko uživate med bivanjem, da sprostite telo in duha je dolg. Izbirajte med masažami celotnega telesa, osvežujočo masažo, nego obraza, refleksno masažo stopal ali manikuro in pedikuro. Vaše prvo zdravljenje je brezplačno.

Aktivnosti
Zabavajte se na vsakem koraku. Odkrijte živalske vrste v gozdu Jozani, zaplavajte z želvami in odkrijte te čudovite živali, odpravite se na adrenalinsko vožnjo s štirikolesniki, preizkusite se v pestri izbiri vodnih športov ali pa se sprostite na jogi in v hotelskem fitnesu.

Ponudba in oprema namestitve Tulia Zanzibar Unique Beach Resort

Klimatizirani prostori, restavracija, bar, zasebne namestitve, aktivnosti, spa.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Tulia Zanzibar Unique Beach Resort Tanzania, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!