Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Sant’Andrea

Možnosti nastanitve

Suites

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti od 35 m2 vam bo nudila kar se da največ udobja. Uživajte v luksuzni zakonski postelji ali ločenima ležiščema, marmorni kopalnici in dnevnem prostoru. Iz balkona ali terase uživajte v razgledu. Izbirate lahko med Junior Suito in Presidential suito.

Soba Double

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 20 m2 vam ponuja edinstven pogled iz spalnice, zakonsko posteljo in kopalnico s tušem.

Hotels
5 star
Italija
Taormina
Via Nazionale, 137, 98039 Mare, ME, Italija

Belmond Villa Sant´Andrea uživa sloves enega najbolj romantičnih hotelov v Taormini. Zasebnost med bujnim rastjem vas pričakuje. Zgodovinska stavba v kateri se nahaj hotel vas bo navdušila.

Namestitev
Izbirate lahko med več kategorijami Double sobe in Suit. Uživajte v sodobno opremljenih sobah. Udobje, ki so ga vpeljali je namenjeno samo vam. Nepozabni razgledi in morje vas bodo osupnili.

Restavracije in bari
Doživite najboljše jedi Mediterana. Restavracija Oliviero vas pričakuje zlokalnimi jedmi in sestavinami, ki bodo spodbudite vaše borbončice. Odpravite se v hotelski bar, ki vam bo postregel s pestro izbiro napitkov. Odločite se za intimno večerjo na plaži ali svoji izbrani namestitvi in uživajte.

SPA
Uživajte v hotelskem spaju. Lokalna kozmetika bo poskrbela za vaše dobro počutje. Odločite se za tretma kože, obraza ali pa se odločite za masažo in se regenerirajte.

Aktivnosti
Oglejte si mestne znamenitosti in grški teater, izberite katerega izmed vodnih športov, odpravite se na jadranje, velika izbira pohodniških poti. Etna vas pričakuje – odpravite se nanjo ali pa se odločite za helikopterski ogled otoka.

Ponudba in oprema namestitve Villa Sant’Andrea

Klimatizirani prostori, spa, aktivnosti, vrt, znamenitosti, televizor, kultura, morje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Villa Sant’Andrea Taormina, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!