Terra21Terra21
Forgot password?

Zuri Zanzibar

Možnosti nastanitve

Suita

Največje število gostov:
3

Suita v velikosti 132 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico s kopalno kadjo in zunanjim tušem, teraso z vrtnim pohištvom, ločen dnevni prostor, zasebni jacuzzi.

Bungalow

Največje število gostov:
2

Bungalow v velikosti 66 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni kotiček, kopalnico s kopalno kadjo, teraso z vrtnim pohištvom.

Hotels
5 star
Afrika
Tanzania
Kendwa, Tanzanija

Sanjski oddih na Zanzibarju. Hotel Zuri ni klasičen hotel saj vam ponuja zasebnost. Prepustite se rajski plaži in pogledu na ocean. Vse kar potrebujete ste vi. Odkrijte rajski resort in njegovo raznolikost.

Namestitve
Zasebnost je na prvem mestu, zato so se odločili da postavijo samo 56 vil in bungalovo. Vsaka namestitev se nahaja na svojem kotičku in vam ponuja neverjetne razglede, bujno rastje in predvsem mir. Čas za vas je seda in tukaj.

Restavracije in bari
Čudovito naravno okolje ponuja idealno ozadje za izjemno pojedino, ne glede na to, ali ste na plaži, v bazenu, v eni od restavracij na plaži Zuri Zanzibar ali v zasebnosti lastne nastanitve. Dinning by Design vam ponuja edinstveno izkušnjo v zasebnosti lastne nastanitve, plaži ali kuharskem tečaju, Upendo restvracija vas bo očarala z mešanico afriške in indijske kulinarike, Pool restavracija vas bo razvajala z evropskimi okusi, medtem ko vas bo restavracija na plaži razvajala z prigrizki in koktajli.

SPA
Harmonizirajte svoje telo in dušo ter se pomladite z različnimi tretmaji Zuri Zanzibar, kot so joga in meditacija, masaža, sprehod ali sprostitev na poljih Spice Garden ali s telesno vadbo na prostem.

Aktivnosti
Uživajte v neskončnih bazenih, plaži, odpravite se na telovadbo ali jogo. Odkrijte Zanzibar in spoznajte naravo, živali ter običaje.

Ponudba in oprema namestitve Zuri Zanzibar

Klimatizirani prostori, restavracije, bari, plaža, bazeni, spa, joga, telovadnica, narava.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Zuri Zanzibar Tanzania, Afrika

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!