Terra21Terra21
Forgot password?

Caesars Palace Bluewaters Dubai

Razpoložljive sobe

Apartma s pogledom na park ali Ocean

Največje število gostov:
4
Max Kids:
2

Izbirate lahko med apartmaji s eno, dvema ali tremi spalnicami, ki zajemajo od 76 do 155 m2. Vsi so skrbno opremljeni po romantičnem umetniškem obdobju in s prostorno kopalnico.

Suita Royal

Največje število gostov:
4
Max Kids:
2

Počutite se kot cezar v tej ogromni suiti s kar 315 kvadratnimi metri stilske opremljenosti, dvema velikima kopalnicama, čudovitim dnevnim prostorom s pogledom na Ocean.

Julius Deluxe Ocean Suita

Največje število gostov:
3
Max Kids:
2

Suito sestavljajo ločena spalnica in dnevna soba, slikovita ter prostorna kopalnica in zasebna terasa, ki daje gostu pogled nad bazenskim resortom ali na Ocean. Velikost suite je 85 m2

Hotels
5 star
Dubai
Jumeirah Beach
Bluewaters

Ceasars Palace Bluewaters Dubai predstavlja udobje, izgled, prestiž in ugled. Nahaja se na polotoku Bluewaters nedaleč stran od predelov JBR, Marina in Walk.

Namestitev
Resort sestavljata  Julius in Palace predela,  ki zajemata skupno 495 sob. Gosti lahko izbirajo med luksuznimi sobami, suitami in razkošnimi rezidencami, ki so opremljene po najnovejših modernih modnih smernicah.

Restavracije in bari
Gostom so na voljo številne restavracije, ki so specializirane po raznolikih tradicionalnih kuhinjah širom sveta. Caesars Palace Dubai nudi vsakemu gostu kraljevsko izkušnjo restavracijami slavnih kuharjev in najboljšim udobjem – tukaj je moč najti tudi restavraciji priznanih kuharjev Gordon Ramseya in Alvina Leunga.

SPA
Hotelski wellness center, ki se ponaša z imenom Qua Spa vam nudi plovbo pomlajevanja in ugodja s pomočjo najsodobnejših japonskih tretma izdelkih in storitvah, ki blažijo duha in telo.

Aktivnosti
»Neskončna zabava« se glasi uradno geslo hotela Ceasars Palace Dubai in nedvomno je tudi tako saj lahko gostje izbirajo med številnimi vodnimi aktivnosti, od plavanja v hotelskih bazenih, do preizkušanja v »jet skiing« in wakeboardu. Lahko pa se preprosto sprehodite po Bluewaters otoku kjer mrgoli od številnih atrakcij za otroke in odrasle. Priporočamo pa tudi, da se povzpnete razgledno kolo, ki se nahaja tik ob hotelu.

Policies of Caesars Palace Bluewaters Dubai

Ponudba in oprema namestitveCaesars Palace Bluewaters Dubai

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Caesars Palace Bluewaters Dubai Jumeirah Beach, Dubai

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!