Terra21Terra21
Forgot password?

Santorini Secret Suites & Spa

Available Rooms

Suita nudi spalnico odprtega tipa s posteljo in naslanjačem, zračno kopalnico s stekleno kabino  ter panoramski zasebni balkon površine 15-20 m² z zasebno zunanjo vročo kadjo, ležalniki in jedilnico na prostem.

Hotels
5 star
Grčija
Santorini

Butični hotel Santorini Secret Suites & Spa s 5 zvezdicami leži na vulkanskem skalovju v mestu Oía in ponuja suite s pogledom na ikonično vulkansko kaldero in modre vode Egejskega morja.

Nastanitev
17 apartmajev z zasebnim bazenom ali jacuzzijem ter Junior Villa na Santorini Secret uteleša značilne kikladske čare. Vsak apartma se ponaša z zasebno verando s prekrasnim pogledom na kaldero. Kopalnice so opremljene z luksuznim toaletnim priborom, kopalnimi plašči in copati ter opremo za pripravo kave in čaja.

Restavracije in bari
Restavracija Black Rock vas bo popeljala na gastronomsko popotovanje med starim in novim, znanim in hkrati presenetljivim ter vam postregla z izvrstnimi jedmi mediteranske kulinarike. V vili ali suiti vam vsako jutro postrežejo z zajtrkom.

SPA
Spustite stresne misli in poiščite svoje notranje ravnovesje, hkrati pa se pomladite. Spa Harmonia vam nudi luksuzne terapije, po katerih se boste počutili mlajše in bolj zdrave, široka paleta terapij pa vas bo razsvetlila in sprostila.

Aktivnosti
Slikovita vasica Oía je oddaljena le nekaj korakov. Sprehodite se po ozkih ulicah, polnih elegantnih kavarn, tavern, galerij in butikov. Obiščite Pomorski muzej ali se spustite do zaliva Amoudi in se s čolnom odpravite do vulkanskega otoka Thirassia. Okolica je priljubljena za različne aktivnosti, kot sta jadranje in potapljanje na dah z masko v bližini vulkana.

Policies of Santorini Secret Suites & Spa

Ponudba in oprema namestitveSantorini Secret Suites & Spa

Air conditioning Air Conditioning Connecting rooms Free Parking Hairdryer Pets not allowed Room service Wi-fi

  Ocena obiskovalcev (0 ocene)

  Santorini Secret Suites & Spa Santorini, Grčija

  Your overall Rating of this property

  Booking Number

  Pin Code

  Title of your review

  Your review

  What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo