Terra21Terra21
Forgot password?

Afitis Boutique Hotel

Možnosti nastanitve

Deluxe Junior Suite

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 35 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, balkon ali teraso s pogledom na morje, kopalnico s tem ali kopalno kadjo.

Soba Deluxe Double

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 20 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, zasebni balkon in razkošno kopalnico s tušem ali kopalno kadjo.

Hotels
5 star
Grčija
Afytos
Afytos 630 77, Grčija

Hotel se nahaja v razkošni zasebni oazi. Mirna lokacija, morje in plaža – uživajte v popolni zasebnosti. Predajte se užitkom in edinstveni izkušnji.

Namestitev
50 edinstvenih elegantnih in prijetnih sob je nameščenih v eni od 4 ločenih zgradb letovišča,. Vsaka soba izžareva življenjski slog, ki ponuja osupljiv pogled na palme. Edinstvena oprema in udobje sta na prvem mestu.

Restavracije in bari
Pri iskanju najboljših sestavin za restavracije zaupajo sebi.  Vso zelenjavo, ki se znajde na krožnikih pripravijo sami in tako poskrbijo, da so sestavine zmeraj sveže. Mesogeios je a la carte restavracija – uživajte v morskih jedeh, kot tudi svetovni kuhinji. Daphne je glavna restavracija, kjer boste uživali v dišečih zajtrkih, razkošnih kosilih in večerjah. Fizz vas bo očaral z edinstveno ponudbo napitkov.

SPA
Prepustite se spa izkušnji. Regenerirajte svoje telo, pomladite svojo kožo in uživajte v masažah. Prepustite se miru in regeneraciji.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite potapljat, odkrijte okolico in spoznajte značilnosti, prepustite se kulinariki in preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Afitis Boutique Hotel

Klimatizirani prostori, restavracija, bar, plaža, bazen, aktivnosti, dogodki, poroka.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Afitis Boutique Hotel Afytos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!