Terra21Terra21
Forgot password?

Obvestilo o zasebnosti

OBVESTILO O ZASEBNOSTI

Kaj potrebujemo?

Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Politiko varovanja osebnih podatkov si lahko ogledate na strani Obvestilo o zasebnosti (priloga spodaj).

TERRA21, TURIZEM, TRGOVINA IN SVETOVANJE D.O.O., VRUNČEVA ULICA 1, 3000 CELJE  je upravljalec osebnih podatkov, ki jih posreduje (subjekt podatkov: vi, kupec, obiskovalec itd.). Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:

E-mail naslov;

Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka;

Podatke o plačilnih sredstvih, kot so podatki kreditnih ali plačilnih kartic, Paypal in ostali načini plačil;

Kopije osebnih dokumentov, ki potrdijo točnost osebnih podatkov;

Piškotke;

Google Analytics in Yandex ter Cloudflare sledenje obiska;

Povezave z osebnimi profili na socialnih skupinah.

Vsak osebni podatek po vrsti podatka pridobimo glede na nujnost in z ločenim soglasjem.

Zakaj jih potrebujemo?

Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve:

E-mail naslov za odgovarjanje na vaša e-mail sporočila ali sporočila, poslana preko kontaktnih obrazcev;

E-mail naslov za pošiljanje ponudb in e-novic;

Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za sprejemanje rezervacij, povpraševanj in pošiljanje ponudb ali v zvezi z izpolnitvijo drugih Vaših zahtev;

Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za nakup darilnih bonov, voucherjev ali storitev in predmetov v zvezi z našo ponudbo;

Podatke o plačilnih sredstvih in kopije osebnih dokumentov za izvedbo storitev;

E-mail naslov za avtomatiziran marketing (potrjevanje rezervacij, zahvale za prijave in podobno);

Piškotki za delovanje spletnih stran;

Komuniciranje preko socialnih skupin z osebnimi profili, ki potrdijo povezavo z nami;

Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za občasne nagradne igre ali druge promocijske akcije z vašim predhodnim dovoljenjem;

Agregirane podatke iz Google Analytics ali Yandex Direct ter Cloudflare za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vsebine.

Kaj počnemo z osebnimi podatki?

Vaši osebni podatki so obdelani v TERRA21, TURIZEM, TRGOVINA IN SVETOVANJE D.O.O., VRUNČEVA ULICA 1, 3000 CELJE, ki je locirana v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov poteka v http://terra21.si,  ki je locirana v državah Evropske unije (Nemčija).

Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje.

Kako dolgo jih hranimo?

V skladu z zakonom ali pravilnikom o hrambi podatkov, smo dolžni hraniti vaše podatke glede na urnik hrambe osebnih podatkov (maksimalna doba je 20 let ali manj). Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki arhivirani. Vse osebne podatke, ki jih hranimo za obveščanje, trženje in podporo, bomo hranili, dokler nas ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij s klikom na gumb Odjava ali s pomočjo obrazca o ukinitvi soglasja, vendar ne več, kot je maksimalna doba hrambe. Za več informacij o načrtu hrambe osebnih podatkov glejte Politiko varovanja.

Kakšne so vaše pravice?

Če mislite, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni, imate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh podatkov, jih popravite ali jih izbrišete. Pišite nam preko (Obrazec za zahtevek za dostop do podatkovnih podatkov). V primeru, da se želite pritožiti, kako smo obdelali vaše osebne podatke, se obrnite na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov oz. Kontaktna oseba za zaščito podatkov (DPC, Data Protection Contact)  na e-naslov [email protected] ali pisno na TERRA21, TURIZEM, TRGOVINA IN SVETOVANJE D.O.O., VRUNČEVA ULICA 1, 3000 CELJE.

Naš DPC bo nato preučil vašo pritožbo in vas obvestil o rešitvi zadeve. Če še vedno menite, da vaši osebni podatki niso bili ustrezno obdelani v skladu z zakonom, se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca in vložite pritožbo pri njem. S posebnim obrazcem, ki ga najdete na strani Obvestilo o zasebnosti lahko zahtevate dostop do politik in dokumentov, ki so povezani z zasebnostjo.

Povezani dokumenti:

Politika varovanja osebnih podatkov

Politika hrambe osebnih podatkov (na zahtevo po e-pošti ali osebno)

Urnik hrambe osebnih podatkov (na zahtevo po e-pošti ali osebno)

Obvestilo o zasebnosti

Splošni pogoji

Obrazec za soglasje

Obrazec za umik soglasja

Celje, 13.7.2019, Ver. Dokumenta: 1.0

 

 

POLITIKA ZASEBNOSTI MOBILNE APLIKACIJE

Če želite prejemati podatke o svojih osebnih podatkih, namenih in strankah, s katerimi se ti podatki delijo, se obrnite na lastnika.

Lastnik podatkov:

Naziv: TERRA21, TURIZEM, TRGOVINA IN SVETOVANJE D.O.O.
Naslov: VRUNČEVA ULICA 1, 3000 CELJE
DDV ID: SI32060017
Matična številka: 7211660000
Datum registracije za DDV: 02.02.2017
Šifra dejavnosti: 79.120 (Dejavnost organizatorjev potovanj)

Aktivni transakcijski računi / IBAN:
SI67 03118-1001148925, BANKA: SKB banka

Direktor: Leon Jarmšek

Pokličite nas
Tel: +386 51 322 279
Tel: +44 778 707 9554
[email protected]

Kontaktiraj nas
Za hiter odgovor nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca ali preko e-pošte ali telefona.

Rezervirate lahko tudi s katerim od spodnjih načinov stika.

Obdelovalec podatkov
MARCELINO d.o.o. Kranjčeva ulica 4; 3000 Celje; EU-Slovenija
WEB: http://marcelino.si in http://passengereye.com
Tel: +386 (0) 59 182 800, +386 (0) 59 251 431

GSM: +386 (0) 31 324 100; +386 (0) 70 602 000
E-pošta: [email protected]
Št. DDV .: SI76044157
Registrska številka: 2276038000
Podjetje je vpisano v register družb pri okrožnem sodišču v Celju.

Vrste zbranih podatkov
Lastnik ne ponuja seznama zbranih vrst osebnih podatkov.

Drugi zbrani osebni podatki so lahko opisani v drugih razdelkih tega pravilnika o zasebnosti ali z namenskim besedilom razlage v kontekstu z zbiranjem podatkov.

Uporabnik lahko osebne podatke prosto posreduje ali jih samodejno zbira pri uporabi te aplikacije.

Vsaka uporaba piškotkov – ali drugih orodij za sledenje – s to aplikacijo ali lastniki storitev tretjih oseb, ki jih uporablja ta aplikacija, razen če ni drugače določeno, služi za identifikacijo uporabnikov in zapomnitev njihovih preferenc, edini namen zagotavljanja storitve, ki jo zahteva Uporabnik.

Če ne posreduje določenih osebnih podatkov, lahko ta aplikacija onemogoči svoje storitve.

Uporabniki so odgovorni za vse osebne podatke tretjih oseb, ki jih pridobijo, objavijo ali delijo s to aplikacijo in potrdijo, da soglašajo s tretjo osebo, da podatke posredujejo lastniku.

Način in kraj obdelave podatkov
Načini obdelave
Upravljavec podatkov na ustrezen način obdela podatke uporabnikov in sprejme ustrezne varnostne ukrepe, da prepreči nepooblaščen dostop, razkritje, spreminjanje ali nepooblaščeno uničenje podatkov.

Obdelava podatkov se izvaja z uporabo računalnikov in / ali orodij, ki podpirajo informacijsko tehnologijo, po organizacijskih postopkih in načinih, ki so strogo povezani z navedenimi nameni. Poleg upravljavca podatkov so v nekaterih primerih lahko podatki dostopni določenim vrstam odgovornih oseb, ki sodelujejo pri delovanju spletnega mesta (uprava, prodaja, trženje, pravna, sistemska administracija) ali zunanjim strankam (npr. Tretjim strankarske ponudnike tehničnih storitev, poštne prevoznike, ponudnike gostovanja, IT podjetja, komunikacijske agencije), ki jih po potrebi imenuje za obdelavo podatkov lastnik. Posodobljen seznam teh strank se lahko kadar koli zahteva od upravljavca podatkov.

Kraj
Podatki se obdelujejo v poslovalnicah upravljavca podatkov in na drugih mestih, kjer so stranke, ki sodelujejo pri obdelavi. Za dodatne informacije se obrnite na regulatorja podatkov.

Zadrževalni čas
Podatki se hranijo toliko časa, kot je potrebno za zagotavljanje storitve, ki jo je zahteval uporabnik, ali ki je navedena v namenih, opisanih v tem dokumentu, in uporabnik lahko vedno zahteva, da upravljavec podatkov začasno prekine ali odstrani podatke.

Dodatne informacije o zbiranju in obdelavi podatkov
Pravna tožba
Upravljavec osebnih podatkov lahko uporabnike osebne podatke uporablja za pravne namene na sodišču ali v fazah, ki vodijo do možnih pravnih postopkov, ki izhajajo iz nepravilne uporabe te aplikacije ali z njimi povezanih storitev.

Uporabnik izjavlja, da se zaveda, da se lahko od upravljavca podatkov na zahtevo javnih organov razkrijejo osebni podatki.

Dodatne informacije o osebnih podatkih uporabnika
Poleg informacij, ki jih vsebuje ta pravilnik o zasebnosti, lahko ta aplikacija uporabniku nudi dodatne in kontekstne informacije o določenih storitvah ali zbiranju in obdelavi osebnih podatkov na zahtevo.

Sistemski dnevniki in vzdrževanje
Za uporabo in vzdrževanje lahko ta aplikacija in katere koli storitve tretjih oseb zbirajo datoteke, ki beležijo interakcijo s to aplikacijo (sistemski dnevniki) ali uporabljajo v ta namen druge osebne podatke (na primer IP naslov).

Informacije, ki jih ta pravilnik ne vsebuje
Nadaljnje podrobnosti o zbiranju ali obdelavi osebnih podatkov se lahko kadar koli zahtevajo od upravljavca podatkov. Oglejte si kontaktne podatke na začetku tega dokumenta.

Pravice uporabnikov
Uporabniki imajo pravico kadar koli vedeti, ali so bili njihovi osebni podatki shranjeni.

Obdelovalec podatkov (ali nadzornik podatkov)
Fizična oseba, pravna oseba, javna uprava ali kateri koli drug organ, združenje ali organizacija, ki jo pooblasti upravljavec podatkov, da obdeluje osebne podatke v skladu s to politiko zasebnosti.

Krmilnik podatkov (ali lastnik)
Fizična oseba, pravna oseba, javna uprava ali kateri koli drug organ, združenje ali organizacija s pravico, prav tako skupaj z drugim upravljavcem podatkov sprejemati odločitve glede namenov in načinov obdelave osebnih podatkov in uporabljenih sredstev, vključno z varnostni ukrepi v zvezi z delovanjem in uporabo te aplikacije. Če ni drugače določeno, je upravljavec podatkov lastnik te aplikacije.

Ta aplikacija
Strojno ali programsko orodje, s katerim se zbirajo osebni podatki uporabnika.

Pravne informacije
Obvestilo evropskim uporabnikom: ta izjava o zasebnosti je bila pripravljena v skladu z obveznostmi iz čl. 10 Direktive ES št. 95/46 / ES in v skladu z določbami Direktive 2002/58 / ES, kakor je bila spremenjena z Direktivo 2009/136 / ES, o piškotkih.

Ta politika zasebnosti se nanaša samo na to aplikacijo.
Zadnja posodobitev: 31. septembra 2019

error: Content is protected !!