Terra21Terra21
Forgot password?

Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel

Možnosti nastanitve

Cloud 9 Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita v velikosti od 63 do 75 m2 vam ponuja razkošno teraso, kopalnico s kopalno kadjo, dnevni prostor in spalnico z zakonskim ležiščem.

Junior Suite

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti od 38 do 45 m2 vam ponuja teraso s pogledom na bazen, kopalnico s kopalno kadjo, zakonsko posteljo in prostor za sedenje.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 36 m2 vam ponuja teraso, spalnico z zakonsko posteljo, prostor za sedenje in kopalnico s kopalno kadjo.

Soba Dreamer

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 34 do 40 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, razkošno kopalnico s kopalno kadjo, teraso, izbiro vzglavnikov.

Hotels
5 star
Španija
Ibiza
Salvador Camacho, 9, 07840 Santa Eulària des Riu, Illes Balears, Španija

Aquas di Ibiza je luksuzni hotel z neverjetnim razgledom. Uživajte v vsem kar vam ponuja- Zajtrkujte ob pogledu na marino un uživajte v nežnem vetriču, ki vas bo razvajal.

Nastanitev
Sodobno opremljene in razkošne sobe vas bodo navdušile. Sodoben dizajn in udobje je tisto kar vas pričakuje. Prepustite se neverjetnim razgledom in udobju.

Restavracije in bari
Prepustite se razkošju kulinarike. Maymanta vas bo razvajala s privdihom Peruja, Alabastro vam ponuja lokalne sestavine in obroke, Maymanta Pisco Bar vas bo presenetil s pestro izbiro pijač, Oligo Madeinterranean vam ponuja bogate zajtrke. Prepustite se okusom.

SPA
Revival Spa by Clarins se odvija v tem umirjenem, z naravo navdihnjenem prostoru v hotelu Aguas de Ibiza. Spodbujajte svojo fizično, duševno in duhovno harmonijo s pomočjo luksuznih tretmajev, ki so jih zasnovali za vas. Izberite nego obraza, tretmaje za kožo, posebne tretmaje za moške ali ženske, tretmaje za telo, pilinge za telo in masaže. In odkrijte, kako vam lahko najboljši izdelki iz rastlinskih izvlečkov pomagajo obnoviti dobro počutje.

Aktivnosti
Odpravite se v hotelski fitnes in ostanite aktivni, skočite v bazen ali pa se odpravite na odkrivanje okolice.

Ponudba in oprema namestitve Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel

Klimatizirani prostori, bar, restavracija, poroke, sestanki, bazen, spa, fitnes, aktivnosti, mini bar.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel Ibiza, Španija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!