Terra21Terra21
Forgot password?

Al Bustan Palace Ritz-Carlton

Možnosti nastanitve

Junior Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 60 m2, vam ponuja dnevni prostor z zofo in naslonjači, sodoben dekor, marmorno kopalnico z kopalno kadjo in tušem.

 

Hotels
5 star
Oman
Muscat

Uživajte v razgledu na kraljevo palačo Qasr al Alam in trdnjavo al Jalali. Počutite se kot doma v eni od 250 klimatiziranih sob. Uživajte v zasebni plaži ali enem izmed štirih bazenov. Spoj starega in sodobnega, lokalnega in globalnega, skrbno zasnovanega in naravnega. Uživajte v nekdanji palači in se počutite kot Sultan.

Nastanitev
Uživajte v prenovljenih Suitah in sobah, ki s sodobnim dizajnom, organskimi materiali in sodobnimi poudarki, dajejo prosto pot domišljiji. Odkrijte svojo oazo s prostornimi tlorisi, velikimi okni, zasebnimi terasami in pogledom na Al-Hajar ali morje.

Restavracije in bari
Privoščite si romantično večerjo na plaži. Popijte popoldanski čaj pod dvigajočo kupolo. Uživajte v pristni kitajski kuhinji, ki vas popelje na vzhod. Uživajte v restavracijah, ki slavijo okuse Omana in ostalih – Beach pavilion bar & grill, China mood, Al Khiran kitchen, Turkuaz, The atrium tea lounge in Blu.

SPA
Spa Six Senses, vam bo v nekdanji arabski trdnjavi, ponudila prvovrstno izkušnjo. Prepustite se omanskemu načinu zdravljenja z lokalnimi sestavinami. Prostorne sobe vas bodo popeljale na hamam, infrardečo savno, ledeno fontano in parne sobe.

Aktivnosti
Potapljajte se na zasebni plaži, izpopolnjujte se v tenisu, sprostite se na jogi. Spoznajte znamenitosti Muttrah Souk, Narodni muzej Omana ali palačo Al Alam.

Ponudba in oprema namestitve Al Bustan Palace Ritz-Carlton

Prostor za prtljago, restavracije, sef, večjezično osebje, 24 urna recepcija, otroški programi, dvigalo, sobarica, bari, frizer, barber shop, tenis, pralnic. savna. brezplačen prevoz, poročna slavja, parna soba, kava v preddverju, prigrizki ob bazenu, nakupovanje,varstvootrok, pralnica, bankomat, sušilec za lase, plaža, internet, klimatizirani prostori, likalna deskla, konferenčna soba, portir, zasebna kopalna kad ali tuš, spa, trgovina s spominki, kavarna limuzina, 24 urna sobna strežba, časopis, poslovni center.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Al Bustan Palace Ritz-Carlton Muscat, Oman

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!