Terra21Terra21
Forgot password?

Alila Villas Uluwatu

Možnosti nastanitve

Villa z bazenom

Največje število gostov:
6
Max Kids:
3

Vila se nahaja na vrhu klifa in vam ponuja nepozaben razgled. Razteza se na velikosti od 2 000 m2 do 3 000 m2 in vam ponuja veliko travnato površino za zabave ali poroko, velik bazen, razkošne bivalne prostore. Viča je primerna za večje družine ali skupine prijateljev.

 

Villa

Največje število gostov:
4
Max Kids:
2

Vila, v velikosti 200 m2, vam ponuja dve spalnici, zasebni bazen, dnevni prostor. Vsaka spalnica ima zasebno kopalnico s tušem in kopalno kadjo.

 

Villa z eno spalnico

Največje število gostov:
2

Vila, v velikosti 291 m2, vam ponuja zasebni bazen, teraso z razgledom na ocean. Sodobno opremljena ima dnevni prostor odprtega koncepta, veliko spalnico s kopalnico in premium Alila kozmetiko.

Hotels
5 star
Indonesia
Bali

Bodite osupli. Letovišče, ki se nahaja na vrhu klifa. Nepozabni razgled, ki se vam razprostira na modro nebo, ocean in pokrajino vas bo očaral. Od neokrnjenih belih peščenih plaž do veličastnega templja Uluwatu, ki stoji na vrhu skale nad Indijskim oceanom, vam ta destinacija ponuja to kar iščete.

Nastanitev
Prepustite se vilam z zasebnimi bazeni. Izbirajte med vilami z eno, dvema ali tremi spalnicami, ki so sodobno oblikovane z privdihom tradicije Balija. Edinstvene terase vam omogočajo, da vdahnete razgled kot še nikoli. Prepustite se maksimalnemu udobju in se zaljubite v Bali.

Restavracije in bari
Odpravite se v restavracijo The Warung in si z vsako jedjo odkrijte tipično kulinariko Balija. Cire vam bo postregla s svežimi in sezonskimi sestavinami, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Afternoon Tea vam bo postregel z vrhunskimi čaji iz vsega sveta. Quila vas bo očarala z edinstveno pripravo hrane in sestavinami. Uživajte v vsakem grižljaju.

SPA
Spa Alila vas bo popeljala do vašega dobrega počutja. Terapevti, z znanjem anatomije, vam ponudijo prvovrstne masaže in užitke. Terapevti združujejo najnovejše tehnike vaše obnovitve in tradicijo, ki vas bo začarala.

Aktivnosti
Uživajte v svojih vila. Odpravite se na vodno jogo, kjer boste našli svoj notranji mir. Imejte romantični večer ali pa s svojimi najdražjimi uživajte v vse kar vam Bali ponuja.

 

Ponudba in oprema namestitve Alila Villas Uluwatu

Hišni ljubljenčki niso dovoljeni, recepcija, internet, sobna strežba, pralnica, medicinska pomoč, klimatizirani prostori, sef, menjalnica, vrt, terasa, telovadnica, restavracija, nekadilsko območje, kadilsko območje, konferenčna soba, bazen, ležalniki, televizor, masaža, spa.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Alila Villas Uluwatu Bali, Indonesia

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!