Terra21Terra21
Forgot password?

Alm Resort Nassfeld

Možnosti nastanitve

Alm Koča

Največje število gostov:
8
Max Kids:
8

Koča v velikosti 105 m2 vam ponuja tri nadstropja in balkon, štiri ločene spalnice (dve sobi z zakonskima ležiščema in dve sobi s pogradi), tri ločene kopalnice, dnevni prostor, popolnoma opremljeno kuhinjo.

SPA koča

Največje število gostov:
3
Max Kids:
3

Koča v velikosti 75 m2 vam ponuja dva nadstropja in balkon in je primerna namestitev za dve do šest oseb ali družino, popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, kopalnico s tušem in kopalnico s kopalno kadjo in lastno savno.

Družinska koča

Največje število gostov:
4
Max Kids:
4

Koča v velikosti 75 m2 vam ponuja dva nadstropja, dve ločeni spalnica (zakonska postelja in dva pograda), dnevni prostor z raztegljivo zofo, popolnoma opremljeno kuhinjo z pomivalnim strojem, dve kopalnici s tušem.

Hotels
4 star
Evropa
Avstrija
Sonnenalpe Nassfeld 9, 9620 Sonnenalpe Nassfeld, Avstrija

Uživajte v naselju intimnih koč, ki so ustvarjene za vaše dobro počutje. Naselje se nahaja v neokrnjeni naravi in vam daje občutek tipičnega bivanje v avstrijskih gorah. Preprosto uživajte.

Namestitev
Izbirate lahko med tremi tipi namestitev. Vse od preproste koče, tiste za velike drožbe do spa koč, ki vas bodo navdušile. Neverjeten pogled na dolino, gorovje in smučišče. Uživajte v popolnoma, sodobno opremljenih kočah.

Restavracije in bari
V letovišču Alm Nassfeld in okolici pričakujejo pristne lokalne in avstrijske jedi ter jedi, ustvarjene z italijansko strastjo. Ne glede na to, ali gre za jagnjetino Lesachtal Valley ali ribe iz Trsta, alpskega vola Gailtal Valley ali južnotirolskega Schlutzkrapfena (testenine, podobne raviolom, napolnjene s špinačo in skuto), koroške ali italijanske različice testenin – to je kulinarična priložnost, ki je ne gre zamuditi.

SPA
Uživajte v spa kočah, ki vas bodo razvajale z zasebnimi savnami in kopalnimi kadmi ter izbrano kolekcijo kozmetike.

Aktivnosti
Naselje se nahaja tik ob smučišču, zato je zimska smuka neizbežna. Uživajte v vožnji po belih strminah in ostalih zimskih radostih. Poleti se odpravite na pohod, sprehod ali kolesarit.

Oddaljenost od smučišča
Naselje se nahaja neposredno ob smučišču.

Ponudba in oprema namestitve Alm Resort Nassfeld

Smučišče, zasebne koče, sodobno opremljene kuhinje, spa koče - savna, kopalna kad; smučišče, restvracije.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Alm Resort Nassfeld Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!