Terra21Terra21
Forgot password?

Alpenpark Turracher Hoehe

Možnosti nastanitve

Chalet 5 spalnic

Največje število gostov:
7
Max Kids:
7

Bivalna površina v velikosti 130 m2 vam ponuja v pritličju dve spalnici in raztegljivo ležišče, v prvem nadstropju pa najdete dve spalnici z zakonskim ležiščem in eno z dvema pogradoma. Kopalnico z masažno kadjo, kuhinjo in jedilnico.

Chalet 4 spalnice

Največje število gostov:
4
Max Kids:
4

Bivalna površina objekta znaša 120 m2 in vam ponuja dva nadstropja. V pritličju najdete raztegljivo ležišče,spalnico z zakonsko posteljo, razkošno kopalnico z masažno kadjo, v prvem nadstropju najdete raztegljivo ležišče, spalnico z zakonsko po steljo, prostor z pogradom in kopalnico. Primerna za osem do dvanajst odraslih oseb ali družine.

Hotels
4 star
Evropa
Avstrija

Počitniške hiše se nahajajo na najboljši lokaciji, kjer so eno z naravo in blizu najboljših smučišč. Nahajajo se med gozdovi na nadmorski višini 1700 m.

Namestitev
Izbirate lahko med različnimi velikostmi hišic in so primerna nastanitev za družine ali skupine prijateljev. Sodobno opremljene vam nudijo največ udobja in so narejene za edinstvena doživetja.

Restavracije in bari
Koče so opremljene s kuhinjo in so namenjene lastni pripravi hrane. V bližini njdete restavracije, ki vam bodo postregle z najboljšimi specialitetami.

SPA
V nekaterih hiškah najdete masažne kadi in savno, ki bo vaš osebni spa.

Aktivnosti
Idealna lokacija za nepozabna smučarska doživetja. Tek na smučeh, vožnja z motornimi sanmi, sankanje – vse to in še več vas bo zabavalo.

Ponudba in oprema namestitve Alpenpark Turracher Hoehe

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Alpenpark Turracher Hoehe Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!