Terra21Terra21
Forgot password?

Amandari

Možnosti nastanitve

Amandari Suite

Največje število gostov:
4

Suita vam ponuja zunanji paviljona za obedovanje, zasebni bazen. Suita je idealna za družine, saj lahko dnevni prostor spremenijo v dodatno spalnico. Prav tako lahko med seboj povežete dve suiti. Uživajte v zakonski postelji, razkošni kopalnici.

 

Village Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 220 m2, vam ponuja spalnico, dnevni prostor, razkošno kopalnico, teraso, bazen. Suita je obdana s tropskim rastlinjem.

 

Suite z bazenom

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 263 m2, vam ponuja zasebni bazen, razgled na vrtove, spalnico z zakonsko posteljo, razkošno kopalnico, dnevni prostor, jedilnico.

Villa

Največje število gostov:
6

Vila se razprostira na 1500 m2 površine. Ponuja vam tri spalnice s kopalnicami, velik vrt, bazen, tri terase, ki so povezane s spalnicami, dnevni prostor in kuhinjo. Uživajte v strežbi, ki vam jo vila omogoča.

 

Hotels
5 star
Indonesia
Bali

Amadari vas bo navdušil. Oblikovan v stilu tradicionalne balijske vasi, kjer so lokalni mojstri ustvarili vhodni portal, ki vas bo prevzel. Prepustite se tradicionalnemu življenju in izkustvu le-tega. Uživajte v luksuzu, ki vam ga ponujajo.

Nastanitev
Kamniti prehodi v balijskem slogu vas bodo vodili do vašega apartmaja. Odkrijte tri strani Balija, saj lahko iz svoje apartmaja, skozi drsna vrata stopite ven. Kamnite stene vam zagotavljajo popolno zasebnost, v notranjosti pa bosta poudarke dala kokos in tikovina.

Restavracije in bari
Odkrijte okuse Balija z jedmi, ki vas bodo popeljale od prekajene race s kurkumu do morskih specialitet. Izberite domačo jed, saj vam mednarodni meni omogoča, da se kulinarično sprehodite po vsem svetu. Sezonske sestavine pridobivajo iz lokalnih ekoloških kmetij, dnevno pa iz obale pripeljejo sveže ulovljene ribe. Zasebna jedilnica je na voljo skozi ves dan v zavetju vaše luksuzne vile.

SPA
Vijugasta pot vas vodi do roba lotovskega ribnika, kjer zdravilišče počiva v umirjeni svetlobi. K celovitem pristopu k tretmajem, pripomorejo zdravilne lokalne sestavine za uskladitev telesa in duha.

Aktivnosti
Odkrijte otoške umetnike in se zaljubite v njihovo umetnost. Odkrijte otoške bogove in spoznajte kulturo. Odkrijte skrite kotičke narave in spoznajte živalske vrste. Predajte se naravi in kulturi, ki vas obdaja.

Ponudba in oprema namestitve Amandari

Recepcija, sobna strežba, izleti, narava, bazen, luksuzna namestitev, klimatizirani prostori, spa, šport.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Amandari Bali, Indonesia

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!