Terra21Terra21
Forgot password?

Amangalla

Možnosti nastanitve

Amangalla Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 80 m2, vam ponuja razgled na razkošne vrtove, dnevni prostor, balkon, spalnico in razkošno kopalnico.

 

Soba Chamber

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 65 m2, vam ponuja nepozaben razgled, zakonsko posteljo s počivalniki, balkon, razkošno kopalnico.

 

Soba Garden

Največje število gostov:
2

Soba se odpira neposredno na razkošen vrt. Soba vam ponuja parket in kolonialno pohištvo. Uživajte v razkošni postelji in kopalnici.

 

Hotels
5 star
Šrilanka
Galle

Uživajte v luksuzu iz 17. stoletja. Hotel s 100 letno tradicijo, ki je sprva služil kot luksuzno bivališče potnikom z ladje. Uživajte v Unescovi kulturni dediščini in se sprostite ob pogledu na nasade zelenega čaja, umirjenih templjev in opazovanju kitov. Prepustite se luksuzu.

Nastanitev
Uživajte v luksuznih sobah in suitah, ki vam jih ponujajo. Naj vas odsev bogate kolonialne zapuščine For Halle, mirne sobe in suite očarajo v zgodovinskem hotelu. Uživajte v opremi, ki je navdihnjena z zgodovino hotela in uživajte v pestri ponudbi, ki vam jo ponujajo.

Restavracije in bari
Vstopite v jedilnico z visokimi stropovi, stoli in mizami, ki vas bodo popeljali v preteklost ter si privoščite specialitete iz zgodovinskih srebrnih posod. Uživajte v obrokih, ki vam ponujajo lokalne izdelke in začimbe. Dnevni, spreminjajoči, meni je navdihnjen z obiskom različnih tržnic v okolici, ki jih lahko vidi preden se odpravijo v kuhinjo, kjer vam kuharski mojstri pripravijo najboljše specialitete.

SPA
Hotelski spa The Baths vas bo navdušil s svojimi tretmaji v vodi kot obnovitev telesa in duha. V petih sobah vam ponujajo vrsto terapij od masaže, maziljenja do pilingov. Uživajte v hladnih in ogrevanih bazenih, kot tudi parni sobi in savnam. Prepustite se jutranji jogi, ki vas bo prebudila.

Aktivnosti
Predajte se čarom svoje nastanitve. Odpravite se na opazovanje kitov, odkrijte tradicijo izdelovanja mask, obiščite kamnit tempelj in spoznajte kulturo. Raziščite tržnice z enim izmed kuharjev in spoznajte skrivnosti kuhanja, podajte se na posebno nakupovanje, kjer se boste oblekli kot lokalec. Zaupajte jim svojo željo, ki vam jo bodo z veseljem uresničili.

Ponudba in oprema namestitve Amangalla

Restavracija, spa, knjižica, bazen, jacuzzi, savna, recepcija, sobna strežba, butler, masaže, ustekleničena voda, sef.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Amangalla Galle, Šrilanka

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!