Terra21Terra21
Forgot password?

Amankila

Možnosti nastanitve

Garden Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 94 m2, vam ponuja zasebnost in razgled na morje in gorovje. Ponuja vam spalnico z zakonsko posteljo, razkošno kopalnico in veliko zunanjo teraso.

 

Ocean Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 94 m2, vam ponuja zasebnost, razkošno teraso, spalnico z zakonsko posteljo in razkošno kopalnico ter prostor za sedenje.

 

Suite z bazenom

Največje število gostov:
3

Suita vam ponuja zaseben bazen, zasebnost, 204 m2 bivalne površine. Ta suita je lahko povezana z ostalimi in je primerna za večjo skupino ljudi.

 

Hotels
5 star
Indonesia
Lombok

Amankila je redek umik v lepoto in spokojnost, ki leži na pobočju nad ožino Lombok. V celotnem letovišču boste začutili meditativni ambient. Prepustite se čudovitim razgledom in luksuzu, ki vam ga ponujajo.

Nastanitev
Na Amankilove stilske apartmaje je vplivala tipična balijska gradnja in materiali. Vsi apartmaji so povezani z glavno stavbo z bazenom s tremi etažami. Vsi apartmaji imajo zasebne terase z dnevnimi posteljami in vrtnim pohištvom. Izberite apartma z zasebnim bazenom in se maksimalno sprostite.

Restavracije in bari
Restavracija Amankila se osredotoča na lokalne sestavine. Tradicionalne lokalne tehnike so kombinirane s sodobnimi s sodobnimi slogi kuhanja. Tako perutnina kot tudi zelenjava in začimbe, so vzgojeni v bližnjih krajih in vam ponujajo najboljše, kar si zaslužite.

SPA
S pomočjo terapije, ki temelji na tehnologiji zahodnega Balija, boste našli popolno sprostitev v trenutku. Naravne sestavine se uporabljajo v tradicionalnih kopelih, pilingih in oblogah – na voljo v zasebnosti apartmaja, v masažnem paviljonu, na plaži ali osamljenem mestu pod krošnjami dreves.

Aktivnosti
Odločite se za enega izmed številnih vodnih športov in preživite svoj oddih aktivno. Odpravite se na masažo ali jogo. Odpravite se kolesarit, potapljat, odpravite se na spoznavanje lokalne kulture, naučite se kuhati lokalne specialitete z zasebnim kuharjem.

Ponudba in oprema namestitve Amankila

Recepcija, vodni športi, kolesarjenje, potapljanje, spa, bazen, masaža, joga, restavracija, bar, plaža, bazen.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Amankila Lombok, Indonesia

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!