Terra21Terra21
Forgot password?

Amanoi

Možnosti nastanitve

Mountain Pavilion

Največje število gostov:
3

Namestitev, v velikosti 95 m2, vam ponuja razgled na nacionalni park, sodobno opremo, odprt koncept spalnice in dnevne sobe, razkošno kopalnico in teraso.

 

Ocean Pavilion

Največje število gostov:
3

Namestitev, v velikosti 95 m2, vam ponuja odprt koncept spalnice in dnevne sobe, veliko teraso, razgled na morje, razkošno kopalnico.

 

Mountain Villa

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 125 m2, vam ponuja zaseben bazen, teraso, razgled na gorovje in naravo, spalnico, razkošno kopalnico, dnevni prostor, jedilnico.

 

Ocean Villa

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 125 m2, vam ponuja nepozaben razgled na morje, zaseben bazen, spalnico, razkošno kopalnico, dnevni prostor, jedilnico, veliko teraso.

 

Hotels
5 star
Azija
Vijetnam

Luksuzno letovišče Amanoi se nahaja v nacionalnem parku Bui Chua, kjer se neokrnjena narava spušča v kristalne vode zaliva Vihn Hy. Uživajte v eni najbolj biodiverzitetnih regij. Uživajte v pisanih koralah in neomejenih aktivnostih v naravi. Prepustite se luksuzu in se predajte naravi.

Nastanitev
Prepustite se luksuznim apartmajem in vilam, ki vas bodo očarale z zavitimi strehami, pogledi skozi okne in naravnimi materiali. Prepustite se edinstveni vietnamski arhitekturi in uživajte kot nikoli prej.

Restavracije in bari
Odprta za vse obroke v dnevu, restavracija Amanoi slavi okuse vietnamske kuhinje. Uživajte v sezonskih dobrotah, ki vas bodo navdušile. Obiščite The Beach Club, ki vas bo razvajal tekom dneva s prigrizki in pijačami ob bazenu. The Bar, ki vas bo s svojo tradicionalno opremo in ponudbo pijač očaral. Privoščite si večerjo v Ba Chin’s, kjer vas bo lokalna družina sprejela na tradicionalno večerjo. Bodite očarani z gostoljubjem in dobrotami domačinov.

SPA
Amanoi je zasnovam posebej za doseganje individualnih ciljev zdravja in dobrega počutja, ki so namenjeni vašemu dobremu počutju in obnovitvenim procesom. Uživajte v večdnevnih sprostitvah, ki vas bodo obnovile in vam povrnile energijo.

Aktivnosti
Odpravite se na raziskovanje skritega kraljestva, ki vas bo očaral. Bodite aktivni in se odpravite na tek ob obali, privoščite si piknik na obali, odpravite se na kolesarjenje ali preizkusite katerega od vodnih športov.

Ponudba in oprema namestitve Amanoi

Spa, vodni športi, izposoja koles, bazen, joga, restavracija, bar, sobarica, sobna strežba, izleti, plaža, ležalniki.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Amanoi Vijetnam, Azija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!