Terra21Terra21
Forgot password?

Amanpuri

Možnosti nastanitve

Pavilion z bazenom

Največje število gostov:
4

Ta luksuzna namestitev vam ponuja zasebni bazen, razkošno teraso s pogledom na morje, dve spalnici, zunanjo jedilnico, dnevni prostor, razkošno kopalnico.

 

Deluxe Pavilion

Največje število gostov:
3

Ta luksuzna namestitev v velikosti 115 m2 vam ponuja pogled na morje, razkošno teraso, zunanjo jedilnico, spalnico z zakonsko posteljo, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in dnevni prostor.

 

Garden Pavilion z bazenom

Največje število gostov:
3

Ta luksuzna namestitev vam ponuja pogled na vrtove, razkošno teraso, zunanjo jedilnico, spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo, garderobo, bazen.

 

Hotels
5 star
Tajska
Phuket

Ta brezčasen oddih na zahodni obali Phuketa je v popolnem sožitju s svojo idilično postavitvijo. Starodavna ajutajska arhitektura vas bo očarala. Uživajte v bujni vegetaciji in pogledu na morje. Z imenom, ki pomeni mirno mesto, to letovišče zagotavlja luksuzni oddih.

Nastanitev
Uživajte v luksuznih namestitvah s pogledom na zasebno plažo. Elegantna oprema, luksuzne kopalnice vas bodo očarale. Uživajte v senci pod kokosovimi drevesi na svoji zasebni terasi. Uživajte v pogledu na tropske vrtove ali morje, uživajte v zasebnem bazenu.

Restavracije in bari
Prepustite se gurmanskim užitkom. Vrhunske tajske specialitete vam postrežejo v restavraciji Terrace ali pa se odpravite na plažo, kjer boste uživali v odličnem žaru. Prepustite se japonski restavraciji Nama, kjer boste uživali v sveži morski hrani, organskih pridelkih in svežih začimbah iz lokalnih tržnic.

SPA
Uživajte v Aman spaju v osami kokosov. Vseh šest tajsko navdihnjenih paviljonov vam ponuja zasebno parno sobo ter teraso za meditativno razmišljanje. Tretmaji navdihnjeni s starodavno tajsko tehniko in kitajsko medicino vas bodo razvajali v negi kože, masažah, iskanju notranjega miru in pomladitvi.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odločite za katerega izmed številnih vodnih športov. Preizkusite letenje nad vodo in bodite navdušeni. Odpravite se na zasebno jahto in uživajte na morju. Odkrivajte okolico in se prepustite naravi.

Ponudba in oprema namestitve Amanpuri

Recepcija, bazen, restavracija, bar, vellnes, spa, vodni športi, prijazno družinam, poročna slavja, zabave, izleti, portir, sobna strežba, sobarica.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Amanpuri Phuket, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!