Terra21Terra21
Forgot password?

Amanwella

Možnosti nastanitve

Suita na hribu

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 100 m2, vam ponuja zaseben bazen, vrt in teraso. Uživajte v zakonski postelji, razkošni kopalnic s kopalno kadjo in tušem ter počivalnikih.

Suita s pogledom na ocean

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 100 m2, vam ponuja pogled na ocean, plažo in rastlinje. Prav tako vam ponuja zaseben bazen, pokrito teraso in vrt. Uživajte v zakonski postelji, počivalnikih in kopalnici s kopalno kadjo in tušem.

Suita z bazenom

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 100 m2, vam ponuja zasebni bazen, zaseben vrt in teraso. Suita vam ponuja zunanjo jedilnico, zakonsko posteljo, počivalnike, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, možnost spa tretmajev v suiti.

Hotels
Šrilanka
Tangalle

Prepustite se izjemnemu oddihu, ki se nahaja na južni obali Šrilanke. Odkrivajte rastlinje in živalski svet, ki obdaja vašo namestitev. Čiste linije hotela uokvirjajo neokrnjeno pokrajino. Navdihnjen z modernistično šrilanško arhitekturo, so apartmaji zgrajeni iz lesa, kamna in glinenih ploščic. Uživajte na unikatnem oddihu.

Nastanitev
Prepustite se sodobnim apartmajem hotela, ki se na dveh straneh odpirajo s steklenimi drsnimi vrati. Stopite neposredno v velik zasebni bazen na eni in zasebno teraso z ležalniki na drugi strani svoje namestitve. Uživajte ob pogledu na kokose, plažo in ocean.

Restavracije in bari
Razvajajte se v hotelski restavracije, ki vam bo postregla z ulovom dneva. Lokalni izdelki in začimbe vas bodo razvajali tako v hotelski restavraciji, kot v klubu na plaži. Uživajte v sveže izbranih začimbah iz tržnice, ki jih je samo za vas izbral kuhar. Prepustite se dobro uravnoteženim jedem, ki jih lahko prilagodijo samo za vas.

SPA
Prepustite se tretmajem v lastnih sobah. Melodija valovanja morja in vonj kokosa, vas bosta očarala. Vse kar boste izbrali, vso kozmetiko, ki vam jo ponujajo je naravna in izdelana z najboljših sestavin, ki vam jih ponuja okolica.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite na safarij in spoznajte edinstveno življenje slonov. Naučite se izdelati glinen lonec, naj vas mojstri surfanja naučijo, kako to početi, podajte se na obiranje čaja ali pa poiščite svojo inspiracijo v katerem od templjev.

Ponudba in oprema namestitve Amanwella

Spa, bazen, recepcija, sobna strežba, sobarica, sef, izleti, vodni športi, masaže.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Amanwella Tangalle, Šrilanka

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!