Terra21Terra21
Forgot password?

Amilla Fushi

Možnosti nastanitve

Ocean reef hiša

Največje število gostov:
3

Odlično postavljena na robu grebena z neposrednim dostopom do oceana. Ima tudi neverjetno prostorno zunanjo teraso in svoj lasten bazen s sladko vodo. Sodobna in elegantna klimatizirana hiša s površino 250 m².

Hiša na plaži (1 spalnica)

Največje število gostov:
3

Hiša na plaži je obdana s tropskim zelenjem in le nekaj korakov stran od plaže in oceana.. Z lastnim zasebnim dvoriščem, z visečimi mrežami, zunanjim jedilnim prostorom, bazenom je sodobna, elegantna in klimatizirana ter se razprostira na 450 m².

Hiša na plaži (2 spalnici)

Največje število gostov:
4

Idealna za družine ali skupino prijateljev. Hiša je prostorna, zelo intimna, obsega 600 m² in ima 2 spalnici. Nudi senčna mesta za počitek znotraj bujnega vrta, veliko dvorišče z nihajočimi visečimi mrežami, velikodušno zunanjo teraso in lasten bazen s sladko vodo.

Hotels
5 star
Maldivi
Baa Atoll

Objemite privlačnost belih peščenih plaž in udobje, ki vam ga ponuja Amilla Fushi. Le pol ure s hidroplanom od letališča Male vas pričakuje popolna izkušnja tropskega, UNESCO zaščitenega otoka, ki je odlična izbira tako za pare, kot tudi družinske počitnice, posebna praznovanja in skupine prijateljev. V trenutku, ko boste stopili na otoček, se boste počutili razkošno, z željo, da raziščete to prečudovito destinacijo.

Nastanitev
Na peščenih, sončnih obalah se nad vodo razprostirajo zasebne vile Amilla Fushi, ki predstavljajo svetišče neba in morja; zasebni kotiček, kjer boste našli svoj mir. Vsaka rezidenca v Amilla Fushi obljublja veličasten življenjski prostor, očarljive spalnice, zasebni bazen ob plaži in spektakularni razgled na Indijski ocean.

Restavracije in bari
Restavracije v Amilla Fushi so gastronomski raj. Idealne za družinska slavja in romantične večerje v dvoje. Okusi vas bodo popeljali skozi eksotične začimbe azijske in italijanske kuhinje, vse do morskih jedi. Poskusite in uživajte v najboljših vinih, ki jih bo za vas izbral vodja someljerjev Jan Spener in katera čudovito dopolnjujejo ponudbo mednarodne kuhinje.

SPA
Obnovite svoj um, telo in dušo z edinstvenimi nepozabnimi doživetji. Odmaknite se od vsakdana in pobegnite v Javvu Spa, kjer se boste sprostili, navdušili in navdihnili z masažo, meditacijo, vadbo, razkošjem ter pomlajevalnimi tretmaji.

Aktivnosti
Amilla Fushi vam ponuja pestro izbiro aktivnosti. Potopite se v modrine Indijskega oceana na koralnem grebenu, razgibajte svoje telo v fitnes centru, z igranjem tenisa in namiznega tenisa. Podajte se na odkrivanje sosednjih otročkov s katamaranom, kajakom ali jadrnico. Uživajte v ribolovu, smučanju na vodi, parasailingu in wakeboardingu. Za raziskovanje globin pa so na voljo potapljaški tečaji PADI.

Ponudba in oprema namestitve Amilla Fushi

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Amilla Fushi Baa Atoll, Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!