Terra21Terra21
Forgot password?

AMS Beagle

Možnosti nastanitve

Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

4 prostorne suite z zasebnimi masažnimi kadmi, ki ponujajo čudovite razglede na gore in pokrajino v bližnji okolici. Na voljo so zakonske ali enojne postelje, otroške posteljice in dodatna ležišča za otroke. Sprostite se med gledanjem in igranjem s pametno televizijo ali brskanjem po internetu v brezplačnem brezžičnem omrežju.

Hotels
4 star
Slovenija
Bled
Podhom 50B, 4247 Bled, Slovenija

Hotel AMS Beagle se nahaja le 200 m od soteske Vintgar in Triglavskega narodnega parka. Sprostite se v edinstvene ECO hotelu, ki vam ponuja neokrnjeno naravo in veliko možnosti aktivnega preživljanja. Uživajte v osrčju narave.

Namestitev
Hotel vam ponuja 4 prostorne suite z zasebnimi masažnimi kadmi, ki ponujajo čudovite razglede na gore in pokrajino v bližnji okolici. Na voljo so zakonske ali enojne postelje, otroške posteljice in dodatna ležišča za otroke. Sprostite se med gledanjem in igranjem s pametno televizijo ali brskanjem po internetu v brezplačnem brezžičnem omrežju.

Restavracije in bari
Vaše bivanje v eco boutique hotelu A.M.S. Beagle vključuje svež lokalni zajtrk iz ekološko pridelanih sestavin. Postregli vas bodo z okusnim in hranljivim obrokom, v katerem boste lahko uživali v jedilnici, na zunanji terasi ali celo v vaši sobi.

SPA
Razvajajte se in bodite del te luksuzne izkušnje, ki je namenjena sprostitvi vašega telesa in misli ter izboljšanju splošnega počutja. Vzemite si čas zase! Vsaka soba v eco boutique hotelu A.M.S. Beagle je opremljena z zasebno masažno kadjo.

Aktivnosti
Hotel vam ponuja možnost izposoje različne športne opreme. Če boste hotel obiskali pozimi vam bo ponudil smučarski tečaj. Sprostite se v hotelskem fitnesu ali pa se odpravite na enega od številnih izletov in pohodov.

Ponudba in oprema namestitve AMS Beagle

Igrala, brezžični internet, fitnes, izposoja športne opreme, izleti, narava, klimatske narave, ogrevanje, zajtrk., masažne kadi.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

AMS Beagle Bled, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!