Terra21Terra21
Forgot password?

Anantara Bophut

Možnosti nastanitve

Hotels
5 star
Tajska
Koh Samui

Vstopite v veličastno svetišče in se prepustite blagodejnim tretmajem v spa centru, ki ga je zasnoval Bill Bensley. Najmlajše pustite, da se zabavajo v otroškem klubu, vi pa uživajte v eksotičnih okusih perujske kuhinje v restavraciji Guilty s pogledom na ocean. Preživite lenobne dni ob bazenu ali se sprehodite do bližnje ribiške vasi in spoznajte lokalno kulturo z osupljivimi ognjenimi predstavami in unikatno kulinariko.

Namestitev
Sobe v letovišču Koh Samui by Anantara imajo sodobno tajsko opremo, ki se kopa v nežni sončni svetlobi. Preživite mirne dni na balkonu s pogledom na bujne vrtove ali zaliv. Z različnimi luksuznimi nastavitvami in konfiguracijami lahko izberete bujno skrivališče za dve osebi, družinski apartma, ki je idealen za dolgotrajno bivanje, ali vrhunsko vilo z bazenom in ekskluzivnimi ugodnostmi, ki vam omogoča višjo raven udobja in osebne ekskluzivnosti.

Restavracije in bari
Restavracije Anantara na otoku Koh Samui ponujajo svet na krožniku, od nagrajenefine dining” do priložnostnih koktajlov, in to v najbolj osupljivem okolju. Poskusite drzne in sveže okuse s pogledom na zaliv ali pa se namestite v blazine in prigriznite ob čudovitem sončnem zahodu.

SPA
Vstopite v izvenzezemeljsko zatočišče, ki ga je zasnoval večkrat nagrajeni arhitekt Bill Bensley. Na 3. 000 kvadratnih metrih lotosovih ribnikov in vrta se razprostirajo samostojni apartmaji za wellness, ki zagotavljajo zasebne oaze zdravljenja in sprostitve. Sprostite se ob masažah, ki jih obogatijo avtohtone otoške sestavine. Namočite se v potopljeni kadi, napolnjeni s frangipanijem. Večdnevni wellness tretmaji poživijo telo in duha z jutranjim osebnim treningom, ki mu sledijo zeliščna para, masaža s toplimi obkladki, razstrupljevalni sok in zdrava kuhinja

Aktivnosti
Na Anantara Bophut Koh Samui Resortu lahko uživate v raznovrstnih športnih aktivnostih, vključno z vodnimi športi, ter raziskujete pestro gastronomsko ponudbo v njihovih restavracijah. Poleg tega vam nudijo udobje bazenov, čudovite obalne plaže ter možnost organiziranih izletov za odkrivanje lokalnih znamenitosti.

Ponudba in oprema namestitve Anantara Bophut

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Anantara Bophut Koh Samui, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!