Terra21Terra21
Forgot password?

Anantara Lawana

Možnosti nastanitve

Hotels
5 star
Tajska
Koh Samui

To elegantno svetišče v mirnem okolju na vrhu plaže Chaweng izžareva mir in razrednost. Stilska notranjost, ki se prepleta s tropskim zelenjem, in vile z bazenom, ki najboljše poglede na morje prihranijo samo za vas ne bi si mislili, da je Anantara Lawana na vrhu plaže Chaweng, ene najboljših in najbolj prometnih plaž na otoku Koh Samui. To najboljše letovišče iz obeh svetov je dovolj daleč, da se lahko izognete vrvežu, in dovolj blizu, da se mu lahko pridružite. Le 10 minut vožnje s tuk-tukom boste videli, kaj se dogaja na najbolj živahnem delu plaže, kjer vas v hotelu čakajo razpršene slamnate strehe in nepozabna kulinarična doživetja.

Namestitev
V sobah, suitah in vilah, ki jih je 122, je harmoničen prehod iz vsake spalnice v velike kopalnice in zunanje prostore. Hotelske sobe so v samem vrhu kvalitete na otoku Koh Samui zaradi svoje velikodušne velikosti in čudovitih funkcij, kot so globoke kadi za namakanje in zunanji deževni tuši. Všeč vam bo zunanja gugalnica v sobah Deluxe Plunge Pool, ki visi nad bazenom, in odprta zasnova v vilah Anantara Pool, kjer je iz postelje z baldahinom razprostira razgled na velik zasebni bazen.

Restavracije in bari
Če vrhunska blagovna znamka Anantara in odlična lokacija nista dovolj, je hotel Tree Top Sky Dining & Bar, ki ga je sam postavil na zemljevid vrhunskih restavracij na otoku. Umetniška evropsko-azijska hrana vam bo postrežena v vaši osebni dvorani s pogledom na morje. Gre za romantično okolje, ki ga za obletnice in medene tedne rezervirajo vnaprej in ki postane vrhunec bivanja večine ljudi.

SPA
Ponovno odkrijte svoj mir na otoku Koh Samui. V pomirjujočem zavetju sredi tropskega zelenja pobegnite pred stresom vsakdanjega življenja in poiščite svoj duševni mir v rokah izkušenih strokovnjakov. Spoznajte zdravilno moč otoških sestavin v zdravilišču Anantara Spa, kjer vas bodo pomirili. S skrbno pripravljenimi programi, mirnimi umiki, zavestnim gibanjem in hranljivo kuhinjo si zagotovite dobro počutje.

Aktivnosti
Na Anantara Lawana Koh Samui Resortu lahko uživate v wellness in spa storitvah, različnih športnih aktivnostih, vključno z vodnimi športi, ter gurmanskih izkušnjah v različnih restavracijah. Poleg tega lahko uživate v bazenih, na plažah ter se udeležite organiziranih izletov in raziskovanja lokalnih znamenitosti.

Ponudba in oprema namestitve Anantara Lawana

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Anantara Lawana Koh Samui, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!