Terra21Terra21
Forgot password?

Anantara Maia Seychelles Villas

Možnosti nastanitve

Ocean Panoramic Villa

Največje število gostov:
2

Vila na vrhu hriba, vam ponuja 180 stopinjski pogled na Idijski ocean. Na voljo vam je 24 urni osebni butler in prvovrstna strežba. Uživajte v sproščujoči postelji na terasi in velikem bazenu. V sobi vas pričakuje postelja king velikosti. Na terasi uživajte v masažni kadi v romantičnih večerih v dvoje. Uživajte v vili za dva.

 

Signature Villa

Največje število gostov:
2

Signature ville so popolnoma ločene ena od druge in imajo neposreden dostop do plaže. Izjema sta dve vili, ki sta locirani na vznožju hriba. Uživajte v 24 urnem butlerju in velikem bazenu. Vila je primerna za družine z otroki.

 

Hotels
5 star
Sejšeli
Mahe

Odkrijte novo vrsto luksuznega pobega na najstarejših otokih na svetu. Trideset hektarjev gozda, obkroženega s porcelanasto belim peskom, je prostor, kjer stoji trideset zasebnih vil, kjer ima vsaka posebno pozornost butlerja. Ta zasebni polotok na Mahéju, je opredeljen s filozofijo izkušenj „karkoli“, „kjerkoli“, „kadarkoli“ in vas popelje izven all inclusive izkušnje. Sprostite se in uživajte v luksuzni pozornosti.

Namestitev
Uživajte v tridesetih zasebnih vilah, ki se zlijejo z okoljem in mejijo na plažo, nekatere pa se raztezajo v tri paviljone z zasebnim vrtom. Zasebni bazen, zunanja kopel, velika drsna vrata, tuš obdan s steklom in deževnim gozdom in nežni detajli nikoli ne odvrnejo od sanjskih sončnih zahodov.

Restavracije in bari
Uživajte v razkošju jedi in okusov. Beyond all inclusive gostje izkusijo najboljše a la cart z menija. Kuharji se vam prilagodijo in ustvarijo tisto, v čemer boste uživali. MAIA je edinstvena kuhinja, na kateri je svoj pečat pustil Andre Chiang – nagrajen z dvema Michelinovima zvezdicama – nadaljuje tradicijo izjemnih sestavin, prefinjenih okusov in tehnik. Uživajte v izbranih specialitetah in menijih, ki jih ne boste zlahka pozabili.

SPA
Začnite se sproščati v mističnem spaju MAIA. Tukaj vas bodo obdale naravne sestavine, globoko vdihnite začimbe, prisluhnite pretakanju deževnice, zaljubite v naravo in morje.

Aktivnosti
Uživajte v masaži ob polni luni, prepustite se supanju, poskusite odlično vino, podajte se na opazovanje ptic in pobegnite na romantičen izlet v dvoje.

Ponudba in oprema namestitve Anantara Maia Seychelles Villas

Spa, fitnes, brezplačni vodn športi, izlet na sosednje otoke. Sobe: LED televizor, DVD predvajalnik, iPod postaja. Vse vile imajo zaseben bazen z dvema kopalnima kadema.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Anantara Maia Seychelles Villas Mahe, Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!