Terra21Terra21
Forgot password?

Anantara Veli Maldives Resort

Možnosti nastanitve

Vila z bazenom

Največje število gostov:
2

Vila v velikosti 125 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni kotiček, razkošno kopalnico, teraso  z bazenom in neposredni dostop v morje.

Vila nad vodo

Največje število gostov:
2

Vila nad vodo vam ponuja 65 m2 bivalne površine v kateri najdete zakonsko posteljo, razkošno kopalnico in zasebno teraso z neposrednim dostopom v morje.

Hotels
5 star
Maldivi
Dhigu, Maldivi

Pobegnite na skrivni otok, obrobljen s turkizno laguno. Lenarite v svoji nadvodni vili ali bungalovu in kristalno čisti vodi. V letovišču Anantara Veli Maldives napišite svoje romantično poglavje. Prepustite se popolnemu razvajanju v resortu samo za odrasle.

Nastanitev
Prepustite se najpomembnejšim sanjam o življenju v nadvodnih vilah nad turkizno vodo. Zbudite se ob oceanu iz svojega bungalova na Maldivih, uživajte v mirnih dneh, doživite romantiko s sončnimi zahodi v najboljšem letovišču za medene tedne na Maldivih.

Restavracije in bari
Izbirajte med romantičnimi jedilnicami ob morju in nad laguno. Raziščite različne restavracije na Maldivih, ki jih ponujajo čez laguno, v sestrskem letovišču Anantara Dhigu. Prepustite se kulinaričnim užitkom. Uživajte v italijanski kuhinji restavracije 73 Degrees, japosnka kulinarika vas bo očarala v restavraciji Origami ali pa se boste morda odločili za tajske okuse v restavraciji Baan Huraa. Aqua bar in Dhoni Bar vas bosta očarala s pestro izbiro koktajlov in osvežujočih prigrizkov.

SPA
V središču otoka leži mirno zdravilišče Balance Wellness by Anantara, luksuzno zdravilišče na Maldivih. Apartmaji s slamnato obdelavo z barvnimi površinami obkrožajo tropsko zeleno površino. Pomirite telo in duha s spa tretmaji, ki polepšajo in poživijo – blažene tople masaže z olji, poživljajoči pilingi, obogatijo telesne obloge.

Aktivosti
Odpravite se v hotelski fitnes, odigrajte igro tenisa s svojimi najdražjimi, naučite se surfati, potopite se v globine morja in odkrijte podvodni svet. Doživite posebno izkušnjo na čisto svojem zasebnem otoku in preživite romantične medene tedne.

Ponudba in oprema namestitve Anantara Veli Maldives Resort

Klimatizirani prostori, fitnes, tenis, restavracije, bari, športne aktivnosti, spa.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Anantara Veli Maldives Resort Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!