Terra21Terra21
Forgot password?

Antique Palace

Možnosti nastanitve

Soba Business

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 30 m2, vam ponuja dve postelji, pisalno mizo, pogled na notranje dvorišče, internet, mini bar, sef primeren za shranjevanje prenosnega računalnika. Uživajte v televizorju, zgodnji prijavi in pozni odjavi v hotel, brezplačnemu parkiranju ter majhni konferenčni sobi.

 

Soba Deluxe

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 30 m2, vam ponuja mini bar, sef za namizni računalnik, plazma televizor, pisalno mizo in dva telefona. V kopalnici najdete tuš in sušilec za lase.

 

Executive Suite

Največje število gostov:
4

Suita, v velikosti 100 m2, vam ponuja opremo v stilu 16, stoletja, v nekaterih suitah se nahajajo ostanki fresk. Ponuja vam spalnico, dnevni prostor/jedilnico in kuhinjo.

 

Hotels
4 star
Slovenija
Ljubljana

Hotel Antique Palace vas bo očaral s svojo umestitvijo v palačo iz 16. stoletja. Uživajte v središču Ljubljane in enem izmed osemnajstih prostornih apartmajev in butičnih sob. Precizna uporaba materialov, je pomagala ohraniti stil in duh stavbe, ki vas bo očarala. Freske in arhitekturne detajle je mogoče videti še danes in uživati v umetnosti, ki vam je dana.

Namestitev
Izberite enega od apartmajev ali butičnih sob, ki so individualno zasnovane z vabljivim dekorjem in slogom, ki ju spremlja sodoben pristop. Vsak apartma in soba je primeren za družino. Uživajte v središču Ljubljane.

Restavracije in bari
Uživajte v bifejskem zajtrku ob kaminu ali notranjem dvorišču. Uživate pa lahko v zajtrku v svoji sobi. Uživajte v prilagojenih storitvah, ki vam jih ponuja hotel in uživajte v kulinaričnem večeru, prilagojenem povaših željah.

SPA
Hotel ponuja luksuzne tretmaje, tako za dame kot za gospode. Tretmaji so navdihnjeni s preprostostjo in čisto naravo, kateremu je dodano medicinsko zanje. Prejmite sproščujočo izkušnjo za um, telo in duha. Uživajte v masaži, kopeli, savni. Prepustite se rokam strokovnjakov.

Aktivnosti
Uživajte v hotelski telovadni z najsodobnejšo opremo. Podajte se s kolesom po Ljubljani. Odpravite se na izlet ali bližnjo naravo.

 

Ponudba in oprema namestitve Antique Palace

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Antique Palace Ljubljana, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!