Terra21Terra21
Forgot password?

Armani Hotel Dubai

Možnosti nastanitve

Soba Armani Deluxe

Največje število gostov:
2

Odprite vrata 45 m2 razkošja. Zakonska postelja, zasebna kopalnica s tušem in kopalno kadjo, zaseben bar, avtomat za kavo, televizor, sef. Uživajte v razkošju.

Soba Armani Classic

Največje število gostov:
2

Prepustite se 70 m2 razkošja z dodatnim vhodom in dnevnim prostorom. Razvajate se v zakonski postelji, zasebni kopalnici s tušem in kopalno kadjo.

Armani Premium Suite

Največje število gostov:
3

Elegantnih 95 m2 vas bo očaralo. Prepustite se dnevni sobi s sodobno tehnologijo in osebnemu butlerju. Zasanjajte v luksuzni zakonski postelji ter po meri narejeni razkošni kopalnici.

Armani Fountain Suite

Največje število gostov:
2

Uživajte v spektakularnem pogledu na plesoče fontane. 80 m2 metrov luksuza vas bo popeljalo v zasanjan svet. Prepustite se zakonski postelji, luksuzni kopalnici s tušem in kopalno kadjo.

Armani Executive Suite

Največje število gostov:
3

Prepustite se ekskluzivnemu Armani/Casa pohištvu in se predajte suiti v velikosti 80 m2. Suita vam ponuja ločen dnevni prostor, zakonsko posteljo in razkošno kopalnico s tušem in kopalno kadjo.

Hotels
Dubai
Dubai City

Filozofija Armani hotela vam ponuja filozofijo „doma – stran od doma“. Zasnovan po navdihu Giorgio Armanija, hotel odraža eleganco, preprostost in prefinjeno udobje. Armani hotel se nahaja v Burj Khalifi – najvišji zgradbi na svetu in je le nekaj korakov oddaljen od nakupovalnega središča Dubai Mall.

Namestitev
Doživite pristno gostoljubje Dubaju in prefinjeno italijansko razkošje v 160 stilsko oblikovanih prostorih. Hotel vam ponuja posebno noto Giorgio Armanija skozi vse leto in ponuja edinstveno priložnosti, da ustvarite svoje nepozabne trenutke v elegantni preprostosti.

Restavracije in bari
Zavrtite globus in se odpravite na popotovanje kulinarike, ki vas iz osrčja Italije in Japonske, popelje do Indije in ostalih evropskih in sredozemskih specialitet. Prepustite se Armani/Hashi in si privoščite japonske specialitete, odpravite se v Armani/Ristorante, kjer vas pričakuje tradicionalna italijanska kuhinja, Armani/Amal vas odpelje do Indije in njenih dobrot, Armani/Mediterraneo vam nudi mediteranske specialitete, Armani/Deli vas bo razvajala s sestavinami iz cele Evrope, lahko pa se prepustite Armani/Lounge in si privoščite katero od svetovnih pijač.

SPA
V zavetju Armani/SPA ponovno obnovite, osvežite in oživite svojo telo ter um. Umaknite se v zbirko prilagojenih senzoričnih izkušenj, ki jih pripravljajo izkušeni terapevti in so zasnovane tako, da ustrezajo vašim individualnim potrebam.

Aktivnosti
Privoščite si sprehod po nakupovalnem središču Dubai Mall, odpravite se do najvišje zočke Burj Khalife, prepustite se plesu fontan ali pa se prepustite možnostim, ki vam jih ponuja hotel.

Ponudba in oprema namestitve Armani Hotel Dubai

SPA, bazen, možnost poročnega slavja, fitnes, najem avtomobila, najem šoferja, tenis, golf, safari, svetovanje ob nakupovanju.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Armani Hotel Dubai Dubai City, Dubai

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!