Terra21Terra21
Forgot password?

Art Hotel Figueroa

Možnosti nastanitve

Soba Classic

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 23 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, razkošno kopalnico s tušem. Soba je opremljena v stilu špansko-ameriškega dizajna in obdana z lokalnimi umetninami.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 29 m2, vam ponuja zakonsko posteljo ali dve ločeni postelji, razkošno kopalnico s tušem ter HD televizor. Soba je opremljena v špansko-ameriškem stilu in obdana z lokalnimi umetninami.

Classic Junior Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 46 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, kopalnico s tušem in kopalno kadjo, prostor za poslovne potnike, luksuzno linijo izdelkov in umetnin.

Hotels
5 star
Združene države Amerike
Los Angeles

Hotel Figueroa je bil od svoje ustanovitve leta 1926 središče družabnih dogodkov in ustvarjalnih napredkov v Los Angelesu. Hotel vas bo očaral s svojo umetnostjo in stilom, ki ga ponuja. Vse umetnine so skrbno izbrane in so pripomogle k celotni sliki hotela, ki vas bo očaral. Uživajte v kreativnosti in zapuščini hotela.

Nastanitev
Tukaj vsaka namestitev pripoveduje drugačno zgodbo. Vsaka od 168 sob in suit je zasnovana tako, da ima svoj edinstven okus. Uživajte v španskem sodobnem dizajnu s poudarkom na zasnovi starega sveta, ki vam prikaže barvno zgodovino hotela in poživljajočo sedanjost.

Restavracije in bari
Prepustite se kulinarični umetnosti kuharja Adriana Garcije, ki vas bo navdušila. V restavraciji Veranda in Breva, kuharji uporabljajo najboljše sestavine iz lokalnih pridelav. Medtem lahko v baru Figueroa najdete seznam edinstvenih koktajlov. Uživajte v soju Los Angelesa.

SPA
Uživajte v posebnih paketih Fig. Prepustite se Brujita Green Collection za nego kože, ki je zasnovana posebej za hotel Figueroa. Privoščite si masažo v sobi by Be Well. Enostavno si privoščite čas zase.

Aktivnosti
Uživajte v umetnosti, ki vam jo ponuja hotel. Oglejte si zasebno galerijo hotela, pogovarjajte se z umetniki, privoščite si nakup umetniškega dela. Odpravite se na sprehod Los Angelesa in občudujte arhitekturo ter življenja tega mesta.

Ponudba in oprema namestitve Art Hotel Figueroa

Internet, prostor za polnjenje Tesla, hotelski avto, živali dovoljene, min bar, spa, dogodki, bazen, fines.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Art Hotel Figueroa Los Angeles, Združene države Amerike

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!