Terra21Terra21
Forgot password?

Atlantis The Palm

Možnosti nastanitve

Podvodna Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 156 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležišče, stekleno steno skozi katero vidite akvarij in pestro morsko življenje, dnevni prostor, kopalnico s pogledom v akvarij, jedilnico.

Terrace Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 94 m2 vam ponuja pogled na morje ali Dubaj, spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico s kopalno kadjo, dnevni prostor.

Soba s pogledom na morje

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti od 45 do 47 m2 vam ponuja balkon, spalnico z zakonskim ležiščem ali ločenima ležiščema, kopalnico s kopalno kadjo. Možnost dodatnega ležišča.

Soba s pogledom na Palmo

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 45 do 47 m2 vam ponuja dve ločeni ležišči ali zakonsko ležišče, kopalnico s kopalno kadjo in balkon. Možnost dodatnega ležišča.

Hotels
5 star
Dubai
Dubai City
Palm Jumeirah - The Palm Jumeirah - Dubaj - Združeni Arabski Emirati

 

The Palm se nahaja med mirnimi turkiznimi vodami Arabskega zaliva in veličastnim dubajskim obzorjem. Atlantis, krona svetovno znanega otoka Palm v Dubaju. Ne glede na to, ali bivate v letovišču, obedujete v eni izmed večkrat nagrajenih restavracij s kuharskimi mojstri ali čutite hitenje v vodnem parku Aquaventure, v Atlantisu, Palmi, doživite svet stran od svojega vsakdana.

Nastanitev
Vse sobe in apartmaji v Atlantisu, The Palm, imajo svež nov videz. V sobah in apartmajih, ki jih navdihujejo oceani, vas čaka popolna sprostitev, skupaj z hotelskimi značilnostmi in udobjem. Naredite si nepozabne spomine.

Restavracije in bari
Svetovno znani kuharski mojstri in specialitete. Nobu vam postreže sveže japonske specialitete, Gordon Ramsay’s Bread Street Kitchen & Bar vam bo postregla s sodobno oblikovanimi britanskimi jedmi, Ronda Locatelli vas očara z Italijansko kulinariko in vegansko izbiro. Hakkasan je edinstvena restavracija nagrajena z Michelinovo zvezdico – prepustite se kulinariki. WHITE Restaurant vas bo razvajala na soncu, medtem ko bosta Seafire Steakhouse & Bar in Wavehouse navdušila vso družino.

SPA
Regenerirajte se v hotelskem spaju in se pomladite. Od lepotnih tremajev, nege telesa do sanjskih masaž. Preprosto uživajte.

Aktivnosti
Hotel je idealno mesto za družino. Občudujte morsko življenje v hotelskem akvariju odpravite se v vodni park in uživajte v vodnih norčijah, preizkusite se v vodnih športih, odkrijte otok in Dubaj.

Ponudba in oprema namestitve Atlantis The Palm

Klimatizirani prostori, restvracije, bari, akvarij, vodni park, plaža, družinam prijazno.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Atlantis The Palm Dubai City, Dubai

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!