Terra21Terra21
Forgot password?

Atrium Hotel

Možnosti nastanitve

Suita z bazenom

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita v velikosti 27m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, možnost dodatnega ležišča, kopalnico in teraso z bazenom, ki si ga delite s sosednjo suito.

Suita z vrtom in jacuzzijem

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita v velikosti 27 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, možnost dodatnega ležišča, kopalnico in teraso z jacuzzijem.

Hotels
4 star
Grčija
Skiathos
Platanias 370 02, Grčija

Družinsko voden hotel Atrium s štirimi zvezdicami se nahaja na bujnem otoku Skiathos v popolni harmoniji s pokrajino. Zgrajen je amfiteatralno na slikovitem borovem pobočju in nad čudovito peščeno plažo Agia Paraskevi – Platanias. Ima čudovit panoramski pogled na morje iz vseh sob in apartmajev.

Namestitev
Grško gostoljubje, je dom stran od doma. Atrium Hotel Skiathos ima ob upoštevanju individualnih potreb vsakega gosta šest različnih vrst sob. Atrium Hotel Skiathos mojstrsko združuje slog, tradicijo in vrhunske storitve po meri, s poudarkom na osebnih potrebah in željah naših gostov.

Restavracije in bari
Uživajte v zajtrku v notranji restavraciji hotela, brunch in kosilo si privoščite ob pogledu na morje in plažo v soju sončne svetlobe in razkošne terase. Atrium hotel restavracija vas bo očarala z večerjo in dobrotami iz vsega sveta. Uživajte.

SPA
Uživajte v hotelskem bazenu, naravi, ki vas obdaja in se sprostite na plaži. Po dogovoru se lahko odločite za sproščujoče masaže ali nego.

Aktivnosti
Odkrijte otok, preizkusite se v vodnih portih, odkrijte bogato zgodovino in se zapeljite na skrite kotičke otoka. Preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Atrium Hotel

Klimatizirani prostori, restavracije, bari, plaža, bazen, aktivnosti, internet, televizor, sef, mini bar, izposoja skuterja, avtomobila.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Atrium Hotel Skiathos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!