Terra21Terra21
Forgot password?

Baglioni Resort Maldives

Možnosti nastanitve

Vodna villa

Največje število gostov:
3

Vila v velikosti 105 m2 se nahaja na vodi in vam ponuja teraso z zasebnim bazenom, neposreden vhod v vodo, razkošno spalnico in kopalnico.

Družinska villa

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Vila v velikosti 180 m2 vam ponuja razkošno spalnico, kopalnico in zasebno plažo.

Villa na plaži

Največje število gostov:
4

Villa v velikosti 230 m2 vam ponuja zasebni bazen, teraso, neposreden dostop na plažo, razkošno spalnico, dnevni prostor, kopalnico.

Hotels
5 star
Maldivi
Dhaalu Atoll, Maldivi

Izgubite se v prostranosti Indijskega oceana in se spet najdite pod palmo. To je le ena od edinstvenih izkušenj, ki vas čakajo v letovišču Baglioni na Maldivih. Baglioni Resort Maldives je bil leta 2020 dvakrat nagrajen z nagradami World Luxury Hotel Awards: ekskluzivno letovišče s 5 zvezdicami je najboljši v “Luxury Ocean View Resort”, spa Baglioni pa najboljši v “Best Beauty Product”.

Nastanitve
Razkošne vile z apartmaji, obkroženimi s tropsko naravo, turkizno vodo in žametno gladkim belim peskom: Baglioni Resort Maldives vas vabi v raj. Ta čudovita nastanitev je bila ustvarjena s priznano italijansko pozornostjo do detajlov – z materiali in oblikovalskimi tehnikami za optimalno trajnost, obenem pa kar najbolje izkoristi naravno okolje in njegovo vseobsegajočo lepoto. Uživajte.

Restavracije in bari
Uživajte v razkošnih restavracijah na Maldivih z vrsto kuhinj z vsega sveta. Od zajtrka do po večerje, odlične možnosti prehranjevanja, ki ustrezajo vašem borbončicam. Izbirajte med vrsto dobrot in uživajte v izvrstnih jedilnicah z italijanskim pridihom. Okusite jedi za vsak tek, občudujte bleščeče poglede, obkrožene s kristalnimi vodami Indijskega oceana. Uživajte v najboljši kulinariki v letovišču Baglioni Maldives: čaka vas široka paleta izkušenj.

SPA
Doživite resnično pristne Maldive v SPA Baglioni, pravi italijanski oazi, globoko v osrčju neokrnjene narave, in pustite, da vas objame mir tega blaženo naravnega okolja. Z edinstveno zasnovo SPA-ja boste odkrili pravo sprostitev.

Aktivnosti
Naučite se potapljati in se potopite v globine morja. Odpravite se snorkljat, preizkusite vodne športe, odpravite se na izlet in in opazujte delfine. Odkrijte okolico in sosednje otoke.

Ponudba in oprema namestitve Baglioni Resort Maldives

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Baglioni Resort Maldives Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!